12.11.2020

Edustajiston syyskokous 23.11. ja edustajiston 2021 järjestäytymiskokous 24.11.

Sääntömääräinen syyskokous 23.11. klo 17

OSAKOn edustajiston syyskokous järjestetään maanantaina 23.11. klo 17 alkaen. Asialistalla on seuraavan vuoden asioita, kuten seuraavan vuoden jäsenmaksut sekä toiminta- ja taloussuunnitelma. Lisäksi kokouksessa mm. vahvistetaan ohjesäännöt ja valitaan tilintarkastajat. Syyskokous on edustajiston vuoden viimeinen sääntömääräinen kokous.

Edustajiston 2021 järjestäytymiskokous 24.11. klo 17

Vuodelle 2021 valittu edustajisto pitää järjestäytymiskokouksensa tiistaina 24.11. klo 17 alkaen. Järjestäytymiskokouksen asialistaan kuuluu mm:

– edustajiston kokoonpanon toteaminen
– edustajistoryhmien puheenjohtajien toteaminen
– opiskelijakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valinta edustajiston varsinaisista jäsenistä

Lisäksi järjestäytymiskokouksessa valitaan OSAKOn hallitus vuodelle 2021. Huomasithan, että haku hallitukseen on käynnissä? Lisätietoja hallitustoiminnasta ja hakemisesta löytyy tiedotteestamme. Avasimme myös eri vastuualueita lyhyellä blogisarjalla. Ensimmäisestä blogista voi lukea lisää puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tehtävistä, toisessa päästään tutustumaan tapahtumiin, tuutorointiin ja kansainvälisyyteen, ja viimeisessä avataan sosiaali- sekä koulutuspolitiikkaa.

Mukaan kokoukseen?

Molemmat kokoukset järjestetään etänä. Kaikilla opiskelijakunta OSAKOn jäsenillä on puhe- ja läsnäolo-oikeus edustajiston kokouksissa. Jäsenenä voit halutessasi liittyä kokouksiin ilmoittamalla kiinnostuksestasi edustajiston puheenjohtajalle Nina Lyytikäiselle.

Suosittelemme erityisesti hallitukseen hakeville osallistumista järjestäytymiskokoukseen. Jos innostut hallitushausta vasta viimetingassa, etkä ehdi lähettää hakemustasi 18.11. mennessä, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi hallitustyöskentelyyn myös kokouksessa. Tällöin et voi tulla huomioiduksi neuvottelukunnan esityksessä.

Lisätietoja ja pyynnöt kokouskutsuista:
Nina Lyytikäinen
OSAKOn edustajiston puheenjohtaja
nina.lyytikainen@osakoweb.fi

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!