18.9.2019

Going Abroad – to UK!

OSAKOlla on taas uusi Going Abroad -bloggaaja! Annetaan hänen esitellä itse itsensä tässä blogitekstissä.

Hei, minä olen Joonas Myllymäki ja opiskelen rakennustekniikan insinööriksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Olen kotoisin pieneltä paikkakunnalta Keski-Pohjanmaalta nimeltä Veteli, mutta asustelen tällä hetkellä Oulussa. Olen lähdössä vaihtoon Lontooseen, Kingston Universityyn, joka sijaitse Kingston Upon-Thamesin kaupunginosassa n. 20 kilometrin päässä Lontoon ydinkeskustasta.

Halusin lähteä vaihtoon juuri Isoon-Britanniaan, koska sen kulttuuri on aina kiehtonut minua ja olen suuri jalkapallon ystävä. Tärkeimpänä syynä kuitenkin on, että haluan parantaa englannin kielen taitoani entisestään, ja saamaan sulavuutta ja rentoutta kielen puhumiseen. Kursseista minulla ei vielä ole varmaa tietoa, että mitä pääsen opiskelemaan, sillä ne selviävät tarkemmin sitten paikan päällä. Ennen matkaa kuitenkin valitsin muutaman toivekurssin mitä haluaisin käydä, kuten British Life and Culture -kurssin, jossa syvennytään brittiläiseen elämään ja kulttuuriin.

Tarkoitukseni on vaihdon aikana kokea ja nähdä mahdollisimman paljon uusia asioita ja paikkoja, ja tutustua ihmisiin eri puolelta maailmaa. Ehdottomasti haluan ainakin käydä katsomassa Chelsean Valioliigan ja Mestareiden Liigan pelejä Stamford Bridgen stadionilla!

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!