14.10.2020

Hae tutkintolautakunnan jäseneksi!

Oamkin tutkintolautakuntaan haetaan nyt 2 varsinaista jäsentä ja heille henkilökohtaisia varajäseniä. OSAKOn edustajisto valitsee uudet edustajat tulevalle toimikaudelle, 2021–2022. Kiinnostaako sinua hakea? Jos olet Oamkissa opiskeleva tutkinto-opiskelija, olet vaalikelpoinen. Lue lisää alta!

Mikä on tutkintolautakunta?

Tutkintolautakunta käsittelee opintosuorituksia koskevat oikaisupyynnöt. Tutkintolautakunta kokoontuu tarvittaessa, aina kulloisenkin tilanteen mukaan. Tutkintolautakunnan asema ammattikorkeakoulussa on säädetty lailla.

Tutkintolautakuntaan voivat hakea kaikki Oulun ammattikorkeakoulun läsnä- ja poissaolevat tutkinto-opiskelijat. Opiskelijaedustajien kausi on kaksivuotinen.

Haettavat paikat

Tutkintolautakuntaan valitaan 2 varsinaista jäsentä ja 2 henkilökohtaista varajäsentä.

Voit ilmoittautua ehdolle 14.10 alkaen. Ehdokasilmoituslomake tutkintolautakuntaa varten löytyy tämän artikkelin lopusta ja täältä: http://osakoweb.fi/materiaalipankki. Täytä lomake, ja toimita se OSAKOn toimistolle 28.10.2020 klo 16 mennessä. Voit tulla täyttämään lomakkeen myös OSAKOn toimistolle normaaleina aukioloaikoina (Yliopistokatu 9, 5D-siipi, 2. kerros).

Lisätietoja

Opiskelijaedustajan vaaliohjesääntö löytyy teidotteen lopusta ja osoitteesta http://osakoweb.fi/materiaalipankki.

Lisätietoja tutkintolautakunnasta saa osoitteesta http://www.oamk.fi/opinto-opas/opiskelu-oamkissa/osaamisen-arviointi#Tutkintolautakunta

Kysymyksiä voi esittää opiskelijakunnan pääsihteerille Tapio Korhoselle tapio.korhonen@osakoweb.fi.

Lataa liitteet tästä

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!