1.8.2019

Jäseneksi liittyminen uudistuu, ja Pivon digitaalinen opiskelijakortti OSAKOn jäsenille

OSAKOn jäseneksi liittyminen ja mobiiliopiskelijakortti uudistuvat tänä syksynä. Kaikki OSAKOn jäsenet saavat käyttöönsä syksystä lähtien Pivon mobiiliopiskelijakortin. Pivon käyttöönoton yhteydessä Frank-opiskelijaetupalvelu poistuu OSAKOn jäsenten käytöstä.

Myös OSAKOn jäseneksi liittyminen on uudistunut. Jatkossa opiskelijakortin tilaaminen ja jäsenyyden jatkaminen tapahtuu OSAKOn verkkokaupan kautta. Lisätietoa jäsenyydestä löydät nettisivuiltamme osoitteesta http://osakoweb.fi/opiskelijakortti-ja-jasenedut/.

Vastaavasti kuin perinteisellä fyysisellä opiskelijakortilla, Pivo-mobiiliopiskelijakortilla saa käyttöön kaikki valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut, Kelan ateriatuen sekä Matkahuollon ja VR:n opiskelija-alennukset.

Opiskelijakunnan jäsenet voivat ottaa OSAKOn opiskelijakortin käyttöönsä Pivon mobiiliapissa (iOS/Android). Käyttöönottaaksesi Pivon tarvitset suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset ja henkilötunnuksen. Pivo tarkistaa opiskelijakortin aktivoimisen yhteydessä, että olet OSAKOn jäsen ja Oamkin läsnä oleva opiskelija. 

Vanhat OSAKOn jäsenet, joilla on lukuvuoden 2018-2019 tai kevään 2019 jäsenyys ja jotka ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi syyslukukaudelle 2019, voivat ottaa Pivon käyttöönsä heti. Kevään 2019 jäsenyys ja lukuvuoden 2018-2019 jäsenyys on voimassa 30.9. saakka. OSAKOn jäseniksi liittyvät uudet opiskelijat saavat Pivon käyttöönsä vasta opiskelupaikan vahvistamisen ja opiskelijatietojen tietokantaan viemisen jälkeen, elokuun loppuun mennessä.

OSAKOn fyysinen jäsenkortti (AMK-opiskelijakortti) säilyy käytössä edelleen. Jäsenyyttä jatkaessasi voit käydä syksyllä hakemassa korttiin uuden lukuvuositarran. Uudet opiskelijat tilaavat muovisen opiskelijakortin jäseneksi liittyessään.

Myös fyysinen kortti uudistuu hieman kesän aikana. Uusissa korteissa on siru, joka mahdollistaa nopeamman ja helpomman sisäänkirjautumisen tulostimille ja läppärilainaamoihin.

Lisätietoa Pivon opiskelijakortista löydät osoitteesta https://pivo.fi/palvelut/opiskelijakortti/

Pivon käyttöönottoon liittyvissä ongelmatilanteissa suosittelemme olemaan yhteyksissä Pivon asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@pivolompakko.fi

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!