4.3.2019

Kansainvälisten tuutoreiden hakua on jatkettu

Haluatko olla mukana tekemässä Oamkista parempaa paikkaa opiskella? Saitko aivan timanttista ohjausta omilta tuutoreiltasi, jota haluat jakaa eteenpäin? Oliko saamassasi tuutoroinnissa parantamisen varaa ja haluat itse tehdä asioita paremmin? Tuutoroitko jo viime vuonna ja haluat jatkaa uusien opiskelijoiden ohjaamista?

Kansainvälisten tuutoreiden hakua on jatkettu, ja jos vastasit yhteenkin näistä kysymyksistä myöntävästi, suosittelemme ehdottomasti hakemaan kansainväliseksi tuutoriksi lukuvuodelle 2019–2020. Pääset opastamaan ja tutustuttamaan ulkomaalaisia vaihto- tai tutkinto-opiskelijoita Suomeen ja Ouluun. Voit toimia yhtäaikaa sekä suomenkielisten opiskelijoiden vertaistuutorina, että kansainvälisenä tuutorina.

Sekä vertais- että kv-tuutoroinnista on mahdollista saada 3 opintopistettä vapaasti valittaviin opintoihin. Jatkavien kokemustuutoreiden on mahdollista hakea kahta ylimääräistä opintopistettä, eli yhteensä viittä opintopistettä.

OSAKO kerää hakemukset ja valitsee tuutorit yhdessä koulutusalojen tuutorivastaavien kanssa. OSAKO myös kouluttaa kaikki uudet tuutorit. Kansainvälisten tuutoreiden koulutuksen ajankohta on tämän hakukuulutuksen lopussa. Pyrimme ilmoittamaan valituille tuutoreille mahdollisimman pian hakuajan päättymisen jälkeen.

Mikäli olet jatkava tuutori ja olet jo käynyt tuutorikoulutuksen, ei sinun tarvitse osallistua enää uudelleen. Koulutuksen voi suorittaa myös kokonaan verkossa, mutta suosittelemme tulemaan paikan päälle, jos se on vain mahdollista.

Tuutoriksi voit hakea lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen osako@osakoweb.fi sunnuntaihin 24.3. mennessä. Otsikoi viestisi selkeästi, esimerkiksi ”Application for international tutor”. Kirjoita kv-tuutorihakemus englanniksi.

Kirjoita hakemuksesi alkuun nämä tiedot:

Nimi

Sähköpostiosoite (students.oamk.fi)

Opintojen aloittamisvuosi

Koulutusala ja suuntautumisvaihtoehto

Ryhmätunnus

Osallistutko alustavasti ilta- vai viikonloppukoulutukseen, vai suoritatko koulutuksen verkossa? (Sitova ilmoittautuminen koulutuksiin kerätään myöhemmin erikseen.)

Vastaa hakemuksessasi vapaamuotoisesti seuraaviin kysymyksiin:

Miksi haluat tuutoriksi?

Millainen on sinun mielestäsi hyvä tuutori?

Mitkä ovat mielestäsi tuutorin tärkeimmät tehtävät?

Millaisia ongelmatilanteita tuutorina saattaa kohdata, ja miten ratkaisisit ne?

Miksi juuri sinut pitäisi valita tuutoroimaan ensi lukuvuodelle?

Koulutus järjestetään seuraavana ajankohtana:

Kv-tuutorikoulutus (vain iltakoulutus) 10.-11.4.2019

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!