Opiskelijajärjestöt

Oamkin sisäiset
Kansainväliset opiskelijajärjestöt
Alumnitoiminta
Työelämätoiminta
Arkko ry

Arkko, eli Oulun Rakennusarkkitehtiopiskelijat ry, on Oamkin rakennusarkkitehtien oma koulutusalajärjestö. Arkko järjestää erilaisia tapahtumia, ekskursioita, kilpailuja ja toimintoja tukemaan Oamkin rakennusarkkitehtiopiskelijoiden opintoja, yhteishenkeä, kontakteja muiden yksiköiden arkkitehtiopiskelijoihin, sekä työelämään pääsyä.

Yhteystiedot:
arkkory(a)gmail.com

Kultti ry

Kultti ry on kulttuurialan – viestinnän, musiikin ja tanssin – opiskelijoiden koulutusalajärjestö. Kultti valvoo opiskelijoidensa etuja, järjestää tapahtumia ja myy edullista kahvia (oma kuppi mukaan!) legendaarisessa kahvihuoneessaan Kotkantien kampuksen kulttuurialan siiven toisessa kerroksessa.

Kultin toimisto löytyy kahvihuoneen välittömästä läheisyydestä. Kultin toimisto on auki keskiviikkoisin kello 11-13 ja poikkeuksista ilmoitetaan Facebookissa.

Yhteystiedot:
kultti(a)students.oamk.fi

Facebook

Luva ry

Luva on luonnonvara-alan opiskelijoiden koulutusalajärjestö. Luva huolehtii opiskelijoiden arjen asioista, toimii opiskelijoiden äänitorvena, järjestää tapahtumia ja huolehtii suhteista Suomen muiden ammattikorkeakoulujen luonnonvara-alan opiskelijoihin. Luvan toimisto ja kahvihuone löytyy Oamkin kansainvälisten palveluiden läheisyydestä Kotkantien kampuksen 1. kerroksen F-siivestä.

Yhteystiedot:
luva.hallitus(a)gmail.com
Facebook

OSASTO ry

OSASTO on sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden koulutusalajärjestö. Se pyrkii tekemään jäsentensä opiskelusta kitkattomampaa sekä kehittämään opiskelijoiden yhteisöllisyyttä järjestämillään tapahtumilla. OSASTOn toimisto löytyy Kontinkankaan kampuksen Louhi-rakennuksen pääaulasta.

Yhteystiedot:
osasto.ry(a)gmail.com
Facebook

OTE ry

Oamkin tekniikan opiskelijat on jäsenmäärältään koulutusalajärjestöistä suurin. Se ajaa tekniikan opiskelijoiden asioita ja etuja Oamkissa. OTE pyörittää Kotkantien kampuksen pääaulan nurkassa myymälää, jossa voi ostaa opiskelutarvikkeita ja pikkuevästä sekä ottaa kopioita. Järjestön toimisto löytyy myymälän lähettyviltä.

Yhteystiedot:
www.otery.net
Facebook

Outo ry

Oulun Tradenomiopiskelijat Outo ry on Oulun Ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijoiden edunvalvontajärjestö, joka syntyi 2017 kun Oulun Tradenomiopiskelijayhdistys Ultra ry ja Oulun Tradenomiopiskelijat Otro ry yhdistyivät. Sen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä kaikki Oulun ammattikorkeakoulussa tradenomi-, BBA-, tai tradenomi (YAMK) -tutkintoa opiskelevat henkilöt.

Outo ry tarjoaa jäsenilleen edunvalvontaa koulutukseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa, tutor- ja uraohjauspalveluja, koordinoi opiskelijatiimejä sekä järjestää opiskelijabileitä. Outo ry haluaa tehdä liiketalouden opiskelusta mieluisampaa ja helpompaa ja se toimii myös linkkinä opiskelijoiden ja opettajien välillä, kerää ja välittää palautetta, parannusehdotuksia ja uusia ideoita. Outo ry on Tradenomiopiskelijoiden paikallisyhdistys. Tähtäämme toiminnallamme opiskelijoiden työelämävalmiuksien parantamiseen ja opiskelijoiden viihtyisään opiskelijaelämään Oulun ammattikorkeakoulussa.

Outo ry:n toimisto on avoinna pääsääntöisesti arkipäivisin. Jos jokin mietityttää, sähköpostitse tai hihasta nykäisemällä Outo ry:n hallitukselta voi kysyä apua milloin vain.

OIO ry

Oulun insinööriopiskelijat OIO ry on Insinööriopiskelijaliitto IOL:n Oulun alueella toimiva paikallisyhdistys. Sen tehtävänä on jäsenistönsä ammatillisten, yhteiskunnallisten ja muiden asioiden ajaminen paikallisella tasolla sekä insinööriopiskelijakulttuurin vaaliminen ja kehittäminen. OIO:n toimisto löytyy Kotkantien kampuksen kolmannesta kerroksesta (huone 3330).
Yhteystiedot:
hallitus(a)oio.fi
oiory.insinoori.fi
Facebook

ESN Oulu

Erasmus Student Network (ESN) on voittoa tavoittelematon kansainvälinen opiskelijajärjestö. Se edustaa kansainvälisiä opiskelijoita ja tarjoaa työkaluja kulttuurien ymmärtämiseen ja itsensä kehittämiseen. ESN Oulu järjestää mm. retkiä, bileitä ja Café Lingua -kielikahvilatoimintaa.

E-mail: info(at)esnoulu.org
Facebook: ESN Oulu
Instagram: @esnoulu
Twitter: @ESNoulu

AIESEC

AIESEC on nuorten johtama kansainvälinen vapaaehtoisjärjestö, joka toimii yli 126 maassa. AIESECin kautta  18-30 vuotiaat nuoret voivat lähteä työharjoitteluun ja vapaaehtoistyöhön ulkomaille.

Yhteystiedot:
aiesec.fi

Oamkin alumnit ry

Oamkin alumniyhdistys on Oamkista valmistuneiden ja siellä työskentelevien yhdistys. Se järjestää säännöllisesti jäsentensä yhteydenpitoa edistäviä illanviettoja ja tarjoaa ammattikorkeakoululle tietoa koulutuksen kehittämiseksi.

Yhteystiedot:
alumni(a)oamk.fi
Oamkin alumnitoiminnan verkkosivut
Facebook

Kulttuuriosuuskunta Osuma

Osuma on Oamkin kulttuurialan opiskelijoiden osuuskunta, joka perustettiin vuonna 2012 edistämään kulttuurialan opiskelijoiden työllistymistä omalle alalle ja toimeentulon helpottamista. Osuma on tuotantoyhtiö, joka myy opiskelijoiden osaamista tilaajille. Osuman toimisto löytyy Kotkantien kampuksen toisesta kerroksesta.

Yhteystiedot:
info(a)osuuskuntaosuma.fi
www.osuuskuntaosuma.fi
Facebook

Trapesti Oy

Trapesti on vuonna 2003 perustettu opiskelijayritys, joka toimii Teuvo Pakkalan kadun kampuksen kellarikerroksessa. Se tarjoaa markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä digitaalisen median palveluita. Toiminnassa hyödynnetään Oamkin opiskelijoiden vahvuuksia ja sen tavoitteena on opiskelijoiden työelämäyhteyksien ja liiketaloudellisen osaamisen edistäminen.

Yhteystiedot:
info(a)trapesti.fi
www.trapesti.fi
Facebook

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!