7.5.2019

OSAKO hakee taittajaa uuden opiskelijan oppaalle

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO hakee uuden opiskelijan oppaalle taittajaa/graafista suunnittelijaa toteuttamaan opasta vuodelle 2019.

Uuden opiskelijan opas on verkossa oleva infopaketti, jonka linkki lähetetään Oamkin uusille opiskelijoille samalla kun se saavat tiedon opiskelijavalinnasta. Viime vuoden opasta voit tarkastella täällä: https://uudenopiskelijanopas.com/.

Hakijalta odotetaan oma-aloitteisuutta, visuaalista silmää ja ymmärrystä verkkosivujen tekemisestä joko jollekin alustalle (esim. WordPress) tai itse koodaamalla. Jos sinulla on ajatuksia, miten opasta kannattaisi lähteä rakentamaan, ideoita erilaisista oppaaseen sopivista graafisista elementeistä tai muuta vastaavaa, kerrothan sen hakemuksessasi. Oppaan tekstit ja kuvat tulevat OSAKOlta.

Tehtävä on projektiluontoinen toukokuun lopusta kesäkuun loppuun. Työsuhde on määräaikainen projektityö, josta maksetaan projektipalkkana 500 euroa.

Vapaamuotoinen hakemus, CV ja näytteitä osaamisestasi (työnäytteitä, kurssitöitä) tulee lähettää osoitteeseen elli.tervo@osakoweb.fi perjantaihin 24.5. mennessä. Valinta suoritetaan toukokuun viimeisellä viikolla (27.5.-2.6.) ja työ alkaa heti valinnan jälkeen.

Hakuaika 7.-24.5.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa OSAKOn viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntija Elli Tervo (elli.tervo@osakoweb.fi).

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!