3.10.2019

OSAKO hakee viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntijaa

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO on ammattikorkeakoulun opiskelijoiden lakisääteinen etu- ja palvelujärjestö. Edunvalvonnan lisäksi OSAKO tarjoaa monenlaisia palveluja opiskelijoille. Opiskelijakunnan toiminnasta vastaa palkkiollinen työhallitus ja palveluksessamme työskentelee kaksi täysipäiväistä työntekijää. Haemme nyt joukkoomme

Viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntijaa

Työnkuva muodostuu monipuolisista viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntijatehtävistä. Asiantuntija vastaa opiskelijakunnan viestinnän toteuttamisesta ja kehittämisestä. Verkkoviestintä sen eri muodoissa (esim. www-sivut, some) on hänen tärkeimpiä työtehtäviä. Lisäksi asiantuntija koordinoi kansainvälisten opiskelijoiden ystäväperhetoimintaa ja tekee tiivistä yhteistyötä Oamkin kansainvälisten palveluiden kanssa erityisesti vaihto-opiskelutietouden lisäämisen suhteen. Työhön kuuluu myös hallituksen ja esimiehen erikseen määrittelemiä työtehtäviä ja ne sisältävät asiakaspalvelua ja sidosryhmätyöskentelyä. Asiantuntija työskentelee yhteistyössä opiskelijakunnan hallituksen ja muiden työntekijöiden kanssa.

Tehtävä edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen osaamista. Eduksi katsomme internetsivujen hallinnoinnin osaamisen, viestintäkanavien ja -välineiden tuntemisen sekä kokemuksen järjestötoiminnasta ja kansainvälisestä toimintaympäristöstä.

Asiantuntijan työaika on kolmekymmentäseitsemän ja puoli (37,5) tuntia viikossa ja palkkaus määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti (vaativuusluokka III). Työ alkaa sopimuksen mukaan. Pääsääntöisesti työaika on normaali toimistoaika, mutta tehtävä edellyttää joustamista myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Pääsääntöinen työn teon paikka on opiskelijakunnan toimisto Oamkin Kotkantien kampuksella (Kotkantie 1, 90250 Oulu).

Hakuaika päättyy 13.10.2019. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen tapio.korhonen@osakoweb.fi tai osoitteeseen Oamkin opiskelijakunta, Kotkantie 1, 90250 Oulu.

Työhaastattelut hakemusten perusteella valituille hakijoille järjestetään viikolla 42 opiskelijakunnan toimistolla, puhelimitse tai esim. Skypen välityksellä.

Lisätietoja tehtävistä antaa 9.10. ja 10.10. viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntija Elli Tervo (elli.tervo@osakoweb.fi, 050 317 4935). Lisätietoja opiskelijakunnan toiminnasta saa osoitteesta www.osakoweb.fi.

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!