5.6.2019

OSAKO hakee yritysyhteistyökoordinaattoria

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO hakee osa-aikaista yritysyhteistyökoordinaattoria.

OSAKOn yritysyhteistyökoordinaattorina pääset luomaan uusia, vahvistamaan jo olemassa olevia yritysyhteistyösuhteita ja näkemään kättesi jäljen suoraan työssäsi! OSAKO hakee joukkoonsa oma-aloitteista, reipasta tekijää ja hyvää tyyppiä, jonka työnkuvaan kuuluu yhteistyösopimusten neuvotteleminen opiskelijakunnalle ja erilaisten paikallisten opiskelijaetujen neuvotteleminen opiskelijakunnan jäsenille.

Hakijalta odotetaan myynti- ja markkinointihenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Työsuhde on määräaikainen, jonka kesto on neuvoteltavissa. Työtuntimäärästä sovitaan työhön valittavan henkilön kanssa, mutta kuitenkin niin, että työtunteja tulee kuukaudessa olla vähintään 10 tuntia. Palkka on tuntimäärään perustuva (12e/h). Työajat ovat joustavia ja niistä neuvotellaan työhön valittavan henkilön kanssa, minkä vuoksi työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen ohelle. Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Vapaamuotoiset hakemukset ja ansioluettelot tulee lähettää osoitteeseen tapio.korhonen@osakoweb.fi otsikolla ”Yritysyhteistyökoordinaattori” viimeistään tiistaina 11.6.2019. Haastattelut pidetään viikolla 24. Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen.

Lisätietoja antaa OSAKOn pääsihteeri Tapio Korhonen (050 3174933, tapio.korhonen@osakoweb.fi).

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!