28.2.2020

OSAKO täydentää hallitusta- Hae nyt!

Haluatko olla mukana tekemässä opiskelijaelämästä parempaa? Tahdotko oppia hyödyllisiä taitoja ja tutustua uusiin tyyppeihin? Oletko sinä OSAKOn uusi hallituksen jäsen?

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO hakee uutta hallituksen jäsentä loppuvuodelle 2020. Haussa on innokas ja aktiivinen hallituslainen, joka on valmis kehittämään OSAKOn toimintaa ja kehittymään samalla itse vaikuttamistyön ja tapahtumajärjestämisen osaajaksi!

OSAKOn hallitukseen kuuluu tällä hetkellä puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja neljä hallituksen jäsentä. Heidän tehtävänään on opiskelijakunnan toiminnan toteuttaminen käytännön tasolla arjessa, kuten esimerkiksi tapahtumien järjestäminen, tuutoritoiminnan järjestäminen sekä kulttuuritoiminnan koordinointi Oamkin vaihto-opiskelijoille. Lisäksi hallitus edustaa Oamkin opiskelijoita viikoittain monissa eri työryhmissä.

Kyseessä on luottamustoimi, ei työsuhde. Hallitukselle maksetaan palkkiota kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta ympäri vuoden. Palkkio vastaa noin opintotuen ja yleisen asumistuen suuruista summaa kuukausittain. Vaikka OSAKOn hallitus onkin työhallitus, hallitustyön ohessa ehtii myös opiskella. Opintojen, mahdollisen työn ja hallitustoiminnan yhteensovittaminen vaatii kuitenkin hyvää ajankäytönhallintaa. Hallituksen lisäksi päivittäistä toimintaa pyörittää opiskelijakunnan työntekijät.

Etsimme hallitukseen vastuullista ja motivoitunutta tekijää, joka haluaa kehittää opiskelijakuntaamme vieläkin paremmaksi. Olemme ensisijaisesti hakemassa henkilöä, joka ottaisi päävastuualueekseen tapahtumat. Tapahtumien järjestämiseen osallistuu koko hallitus, mutta haemme erityisesti hallituksen jäsentä, joka ottaisi päävastuun tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä.

Edustajisto tekee päätöksen hallituksen jäsenen valitsemisesta maaliskuussa. Perehdytystä tehtävään saa muilta hallituksen jäseniltä sekä työntekijöiltä heti valinnan astuessa voimaan. Työskentely hallituksessa tapahtuu suomeksi ja englanniksi.

Jos sinulla on kysymyksiä hallitustoiminnasta tai hausta, ota rohkeasti yhteyttä OSAKOn porukkaan.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee lähettää sähköpostitse perjantaihin 13.3. klo 23.59 mennessä osoitteeseen osako@osakoweb.fi.

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!