osakon tiimit

OSAKOn tiimeissä suunnitellaan tapahtumia ja tempauksia sekä keskustellaan ajankohtaisista asioista. Tiimiläiset voivat myös ottaa kantaa asioihin, joihin toivovat parannusta, sekä tehdä esimerkiksi tutustumisretkiä yhdessä.

Tiimit ovat avoimia kaikille OSAKOn jäsenille. Tiimit kokoontuvat OSAKOn toimistolla, ellei toisin ilmoiteta. Koulutusalajärjestöjen toimijat kutsutaan henkilökohtaisesti mukaan oman sektorinsa tiimiin.

LIIKUNTA- JA HYVINVOINTITIIMI

Liikunta- ja hyvinvointitoimitiimi on noin viisi kertaa vuodessa kokoontuva kaikille kiinnostuneille avoin foorumi. Paikalle saa tulla ihan kuka vain kertomaan omista tarpeistaan, huolistaan tai muista päähän pälkähtävistä asioista! Tiimissä puhutaan rennolla otteella opiskelijoiden hyvinvoinnista. Asiasta kiinnostuneiden kanssa keskustellaan muun muassa tapahtumista, terveydestä, ilon aiheista sekä vaikkapa mahdollisista epäkohdista kampuksilla. Tiimissä voidaan myös suunnitella erilaisia liikunta- ja hyvinvointitapahtumia sekä toteuttaa projekteja. Kaikki ideat otetaan innolla vastaan!

Lisätietoa: OSAKOn hallitus

kansainvälisyystiimi

OSAKO toivottaa kaikki kansainvälisistä asioista kiinnostuneet, kansainväliset opiskelijat, kv-tuutorit sekä koulutusalajärjestötoimijat mukaan kansainvälisyystiimiin. Suunnittelemme yhdessä tapahtumia ja tempauksia, kehitämme kv-opiskelijoiden ohjausta ja opetusta sekä vapaa-ajan toimintaa entistä laadukkaammaksi. Palautetta toivotaan niin ammattikorkeakoulun kuin opiskelijakunnankin toiminnasta. Kv-tiimi kokoontuu noin neljä kertaa lukukaudessa, ja tarjolla on aina pientä purtavaa.

Lisätietoa: OSAKOn hallitus

Koulutuksen kehittämisen tiimi

Kun haluat sanoa sanottavasi opintojaksoista, opetuksesta, harjoittelusta ja muista koulutukseen liittyvistä asioista, palautteesi kerää OSAKOn koulutuksen kehittämisen tiimi eli tuttavallisemmin KOKE-tiimi. Tiimistä asiat kulkevat opiskelijakunnan kautta esimerkiksi Oamkin opintoasioiden työryhmään, tutkinto-ohjelmatiimeihin tai asianosaisille henkilöille.

KOKE-tiimissä käydään läpi ajankohtaisia asioita ja kysellään kuulumisia kampuksilta. KOKE-tiimi järjestää palautekampanjoita ja tiedottaa opiskelijoita oikeuksistaan. Tiimi on avoin keskustelufoorumi koulutusalajärjestöjen koulutuspoliittisille vastaaville, koulutusohjelmatiimiläisille ja kaikille muille koulutuksen kehittämisestä kiinnostuneille.

Lisätietoa: OSAKOn hallitus

Kulttuuritiimi

Kuukausittain kokoontuvassa kulttuuritiimissä pääset mukaan suunnittelemaan erilaisia opiskelijatapahtumia. Mukana tiimin toiminnassa ovat erityisesti koulutusalajärjestöjen kulttuurivastaavat ja tuutorit, mutta myös kaikki muut opiskelijakulttuurista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Lisätietoa: OSAKOn hallitus

Tuutoritiimi

Tuutoritiimissä käsitellään Oamkin tuutoritoimintaan liittyviä asioita, suunnitellaan tuutorikoulutuksia ja keskustellaan ajankohtaisista tuutoriasioista. Tuutoritiimi toimii linkkinä OSAKOn ja koulutusalajärjestöjen sekä kampusten välillä.

Tiimin jäseniä ovat koulutusalajärjestöjen tuutorivastaavat, jonka lisäksi tiimiin ovat tervetulleita kaikki tuutoritoiminnasta kiinnostuneet. Tiimi kokoontuu noin kerran kuukaudessa.

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!