2.7.2020

OSAKOn uuden lukuvuoden jäsentarrat ja opiskelijakortit ovat nyt myynnissä

Voit hoitaa opiskelijakorttiasiasi kuntoon hyvissä ajoin ennen syksyä. Uuden lukuvuoden jäsenyydet ovat nyt myynnissä!

Opiskelijakortit sekä jäsentarrat lukuvuodelle 2020-2021 ovat nyt saatavilla Kide.appissa. Jos sinulla on jo OSAKOn opiskelijakortti, riittää että tilaat vain uuden tarran. Pääset tilaamaan opiskelijakortin tai ostamaan korttiisi uuden tarran tästä linkistä.

Jos olet hankkimassa OSAKOn opiskelijakorttia ensimmäisen kerran, löydät kattavat ohjeet kortin hankintaan OSAKOn blogista.

Tämän kevään sekä lukuvuoden 19-20 tarrat ovat voimassa syyskuun loppuun 2020 asti. Näet opiskelijakortin voimassaolon siihen kiinnitetystä tarrasta. Esimerkiksi tarra, jossa lukee 1/2021 on voimassa tammikuun 2021 loppuun asti.

Milloin ja mistä voin noutaa tilaukseni?

Pääset noutamaan tarrasi, kun OSAKOn toimisto ja OSASTOn palvelupiste aukeavat elokuussa. Jos tilasit kortin ensimmäisen kerran, saat sähköpostiisi tiedon, milloin ja mistä voit noutaa kortin.

Toimistomme Linnanmaalla aukeaa 17.8. ja myös OSASTOn palvelupiste avautuu viikolla 34. OSAKOn toimisto palvelee ma-to klo 10-16. OSASTOn palvelupisteen tarkemmat aukioloajat päivitetään aina OSASTOn some-kanavissa (@osatory).

Digitaalinen opiskelijakortti

Ennen toimiston aukeamista voit ottaa käyttöön Pivon digitaalisen opiskelijakortin. Voit aktivoida sen, kunhan olet maksanut jäsenmaksun. Huomaathan, että tietojen siirtymiseen voi mennä muutama tunti. Joten jos mobiilikortin käyttöönotto ei onnistu ihan heti, odota rauhassa pari tuntia ja kokeile sitten uudestaan. Tarkista myös, että olet syöttänyt henkilötunnuksesi Kide.appin tietoihin.

Pivo-opiskelijakortti kulkee kätevästi mukana älypuhelimessa. Mobiilikortin Edut-osiosta löytyy myös hurja määrä erilaisia Slice.fi:n tarjoamia etuja ja alennuksia, joihin pääset käsiksi vain Pivon kautta. Saat Pivon käyttöösi näin:

  1. Lataa Pivo sovelluskaupasta (iOS/Android) puhelimeesi.
  2. Ota se käyttöön puhelinnumerollasi, verkkopankkitunnuksillasi ja maksukorttisi tiedoilla.
  3. Valitse Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti ja valitse opiskelijajärjestösi.
  4. Luo itsellesi kortti seuraamalla Pivon ohjeita.

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä osako@osakoweb.fi.

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!