10.9.2019

Ota opiskelijakorttisi käyttöön Pivossa!

OSAKOn jäsenenä sinulla on mahdollisuus ottaa käyttöön opiskelijakortti Pivo-sovelluksessa! Pivon opiskelijakorttia vilauttamalla saat VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaiset liput, Kelan ateriatuen ja tietysti myös kaikki muutkin opiskelijaedut. Ottamalla käyttöön Pivon opiskelijakortin varmistat, että kortti kulkee aina mukanasi.

Avaa ovi etujen maailmaan

Ota kaikki irti opiskelijaelämästäsi Pivosta löytyvillä opiskelijaeduilla! Pivossa on lukuisia opiskelijaetuja, joita voit helposti selata, ja löytää sinua itseäsi kiinnostavat edut. Miltä kuulostaisi esimerkiksi halvempi tuoppi paikallisessa pubissa tai sämpylä puoleen hintaan lähikahvilastasi? Katso Pivosta sinua lähellä olevat opiskelijaedut esimerkiksi parturi-kampaamoista, ravintoloista ja erilaisista aktiviteeteista! Pivon opiskelijakortin saat käyttöösi täysin ilmaiseksi.

Näin otat Pivon opiskelijakortin käyttöön OSAKOn jäsenenä:

Lataa Pivo puhelimeesi ja ota se käyttöön verkkopankkitunnuksillasi

Avaa Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti

Luo itsellesi mobiiliopiskelijakortti seuraamalla ohjeita

Mikä ihmeen Pivo?

Pivo on maksusovellus, jolla maksat helposti kaverille pelkän puhelinnumeron avulla – pankista riippumatta. Pivolla on helppoa ja nopeaa jakaa kulut useammankin kaverin kesken esimerkiksi yhteisten opiskelijabileiden jälkeen. Voit myös maksaa Pivolla kätevästi jo tuhansissa verkkokaupassa ilman säätöä verkkopankkitunnusten tai muovisten pankkikorttien kanssa. Voit lisäksi hakea Pivon maksuaikaa ja maksaa ostoksesi silloin, kun tilin saldo näyttää paremmalta.

Pivosta löytyy myös monia arjessa hyödyllisiä palveluita: voit esimerkiksi ostaa paikallisliikenteen bussilippuja ympäri Suomen, käyttää CityShopparin etuja, tilata ruokaa Kotipizzasta tai varata pöydän TableOnlinen avulla. OP:n asiakkaat voivat myös ottaa Pivossa käyttöön lähimaksun ja seurata kulutustaan helposti. Pivon käyttö on täysin maksutonta.

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!