OSAKOn palvelut

OSAKO tarjoaa jäsenilleen useita erilaisia palveluita opiskelijakortin ja edunvalvonnan lisäksi.

OSAKOlta voi hakea apurahaa, kun olet lähdössä ulkomaille vaihtoon tai harjoitteluun.

OSAKOn jäsenenä voit lainata välineitä Linnanmaan toimistoltamme erilaisiin urheilulajeihin. Varastossamme lepää niin talvi- kuin kesäurheiluvälineitä aina luistimista ja suksista makuupusseihin ja sulkapallomailoihin saakka.

Palveluidemme kirjo on laaja, ja pyrimme palvelemaan ja auttamaan sinua kaikessa mitä tarvitset. Kysy, jos mietit jotain!

Välinevuokraus

OSAKOn jäsenet voivat lainata toimistolta maksutta retkeily- ja urheiluvälineitä. Välineitä ei voi varata, vaan ne lainataan ensimmäiselle hakijalle. Varastostamme löydät muun muassa:

Yhteyshenkilö lainattavia välineitä koskevissa asioissa on viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntija Jennika (jennika.karppinen@oamk.fi). Voit myös lähettää meille viestiä esimerkiksi instagramissa @osakoweb.

Jos nurkissasi pyörii tarpeettomia mutta käyttökelpoisia retkeily- ja urheiluvälineitä, lahjoita ne OSAKOn välinevarastoon!

Going Abroad -apuraha

OSAKO jakaa vuosittain apurahaa ulkomailla tapahtuvaa opiskelua tai harjoittelua varten. Hakuaika on kaksi kertaa vuodessa: syyslukukaudella marraskuun aikana ja kevätlukukaudella kesäkuun aikana. Apurahan suuruus on 200 euroa. Tarkistathan ajankohtaiset hakuajat aina uutisista.

GOING ABROAD -HAKUAIKA ON VUODEN 2022 SYKSYLLÄ 11.11.-28.11.

Avustuksen saajan täytyy

Apurahan hakeminen

Apurahaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksesta tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

Hakemus palautetaan sähköpostitse viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntija Jennikalle osoitteeseen jennika.karppinen@oamk.fi. Otsikoithan sähköpostisi nimellä Going abroad -apurahahakemus.

Hakuaika on avoinna 11.11.-28.11.2022.