Tapahtuman kuva
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hurmos

syyskuu 10

12€ - 24€

Suomen suurimman lukuvuoden avauksen järjestävät ensimmäistä kertaa yhdessä Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO ja Oulun yliopiston opiskelijakunta OYY. Tapahtuma kerää yhteen koko oululaisen korkeakouluyhteisön. 

Hurmosta juhlitaan Oulussa koko päivä 10.9.2021.

Hurmos Päivä klo 10-14, Linnanmaa

Uusille opiskelijoille Hurmoksessa kyse on ennen kaikkea tutustumisesta korkeakouluihin ja koko sen yhteisöön, kun taas vanhemmille opiskelijoille tapahtuma on mahtava tilaisuus lyöttäytyä yhteen opiskelukavereiden kanssa juhlistamaan uuden lukuvuoden alkamista. 

Hurmos koostuu kahdesta osasta, Linnanmaan päivätapahtumasta ja Kuusisaaren iltatapahtumasta. Päivällä osallistujat pääsevät tutustumaan eri järjestöihin, toimijoihin ja yrityksiin. Päivän ohjelma on osallistujille maksuton.

Tapahtuman aikana opiskelijat voivat ostaa haalarimerkkejä tai tienata Hurmoksen haalarimerkin keräämällä Hurmos-passin leimoja suorittamalla pieniä tehtäviä tapahtuman passiständeillä. 

Hurmos Ilta klo 17-00, Kuusisaari

Päivä huipentuu suureen opiskelijafestivaaliin Kuusisaaressa, jossa osallistujat pääsevät nauttimaan monenlaisesta oheisohjelmasta, ruuasta ja juomasta sekä opiskelijoiden että pääartistien esiintymisistä. Festivaalin kahdella lavalla nähdään illan aikana viihdyttäviä esiintymisiä sekä omilta opiskelijoiltamme että pääesiintyjiltämme.

Festivaalin lipunmyynti aukeaa kide.appissa maanantaina 23.8. Lippuja on rajallinen määrä. Iltatapahtuma on K-18. Liput 12€/24€.

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 10
Hinta:
12€ - 24€
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
www.hurmosoulu.com

Järjestäjä

OSAKO

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!