Tapahtuman kuva
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

MOOD-hyvinvointiviikko

lokakuu 11 @ 10:00 am - lokakuu 15 @ 2:00 pm

What’s your MOOD?

 

MOOD on opiskelijakunta OSAKOn hyvinvointihanke Oamkin opiskelijoille. MOODin tavoitteena on saada koulusta kannatteleva yhteisö, jossa jokaisella on hyvä olla.

Hankkeen tiimoilta järjestetään hyvinvointiviikko Oamkin opiskelijoille.

 

Tiistaina 12.10. kello 10–14 hyvinvointimessuilla voit tutustua omaan hyvinvointiisi ja niihin palveluihin, joiden avulla voit kehittää hyvinvointiasi. Tervetuloa Linnanmaalle Oamkin toiseen kerrokseen! Löydät messukartan täältä

 

Hankkeeseen liittyy myös Hyvinvointikoulun Mikko Törmälehdon Löytöretki hyvinvointiin -luentosarja, joka pidetään Oamkin tilassa Galleria Å. Päivämäärät ja luentotiivistelmät:

  • Luento 1: Löytöretki muutokseen keskiviikkona 6.10. kello 16.30, tilassa Galleria Å:
    • Muutoksen psykologiaa ja muutosprosessia. Muutokseen sopeutuminen sisältää erilaisia vaiheita ja kussakin vaiheessa on erotettavissa erilaista toimintaa. Ihmiset myös sopeutuvat muutokseen yksilöllisesti, mikä näkyy yksilöllisinä toimintatapoina. Etäopiskeluun siirtyminen ollut iso muutos, jota on nyt jatkunut jo puolitoista vuotta. Tutkittujen muutosvaiheiden läpikäyminen auttaa kuulijaa ymmärtämään omaa sekä muiden opiskelijoiden toimintaa ja mahdollisia haasteita.
  • Luento 2: Löytöretki tavoitteisiin torstaina 14.10. kello 16.30 tilassa Galleria Å:
    • Motivaatioon ja tavoitteet. Osalla opiskelijoista on varmasti motivaatio kadoksissa jatkuvan etäopiskelun seurauksena, joten tässä olisi tärkeää auttaa opiskelijaa johtamaan omaa motivaatiotaan sekä tavoitteellista toimintaa. Jotta motivaatio voi roihuta, sitä on osattava johtaa. Mitkä arvot ovat oman tekemisen taustalla? Ihminen motivoituu arvojensa kautta ja siksi arvojen kirkastaminen on edellytys sisäisen motivaation syntymiselle. Kun tietää MIKSI teen sitä, mitä teen, on hyvä jatkaa varsinaiseen tavoiteprosessiin. Tavoiteprosessi on hyvä toteuttaa käytännön tehtävän muodossa, jolloin opiskelijat saavat teemasta enemmän lihaa luiden ympärille.
  • Luento 3: Löytöretki hyvinvointiin torstaina 4.11. kello 16.30 tilassa Galleria Å:
    • Psyykkisten ja fyysisten voimavarojen vaaliminen sekä palautuminen. Muutokseen sopeutuminen ja motivoituminen sekä tavoitteellinen toiminta vaativat energiaa. Energiavaje on tavoitteellisen toiminnan ja motivaation ylläpitämisen suuri riskitekijä ja siksi on tärkeää paneutua siihen, mikä merkitys on niin liikunnalla, ravinnolla sekä yleisellä elämänhallinnalla. Ideana on antaa hyvin konkreettisia ajatuksia hyvinvoinnista huolehtimiseen (uni, ravinto, liikunta).
Tervetuloa seuraamaan luentoja ja oppimaan mielen hyvinvoinnista!
Hyvinvointihankkeeseen kuuluu myös OSAKO goes Superpark -tapahtuma sekä Superpark-illan jatkot Kaarlessa – Hyvinvointibileet.

 

 

Tiedot

Alkaa:
lokakuu 11 @ 10:00 am
Loppuu:
lokakuu 15 @ 2:00 pm
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
osakomood.fi

Tapahtumapaikka

Oulun ammattikorkeakoulu
Yliopistokatu 9
Oulu, 90570 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
osakoweb.fi

Järjestäjä

OSAKO

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!