Tapahtuman kuva
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

OSASTOn vappudrinkkihaaste

huhtikuu 26 @ 5:00 pm - huhtikuu 30 @ 11:59 pm

Onko vappusimat jääneet keittämättä? Kaipaisitko kenties uusia makuelämyksiä vapun rientoihin? Ei hätää! Nyt sinulla on nimittäin mahdollisuus olla oman elämäsi bartender ja ideoida kenties tämän vapun kuumin menomehu aka vappudrinkki!

Sinun tulee vain lähettää OSASTOlle teidän oma, uniikki ja parhain vappudrinkkiresepti! Ei sen kummempaa! Sääntöjä ei varsinaisesti ole, mutta drinkki olisi hyvä olla toteutettavissa opiskelijabudjetilla. Opiskelijoitahan me kuitenkin ollaan kaikki. Kisan päätyttyä OSASTOn raati pitää IG-live streamin, jossa tehdään, maistellaan ja tuomaroidaan lähetetyt drinkit! Kannattaa tulla silloin vilkaisemaan, sillä kenties löydätte sieltä itsellennekin mielenkiintoisia uusia drinkkejä maisteltavaksi.

Reseptit voi lähettää joko viestitse Instagramissa tai Google Formsin kautta 21.4. – 29.4. välisenä aikana, ja tuomarointi tapahtuu 30.4. OSASTOn Instagramissa. Voittaja julkistetaan striimin lopussa, sekä myöhemmin myös OSASTOn somessa.

Parhaimman drinkin lähettänyt pääsee ikuisen maineen ja ylistysten lisäksi nauttimaan Kauppuri 5 burgereista 30€ lahjakortilla! Samalla voittaja saa myös hyvän mielen päästessään tukemaan paikallista yritystä. Vapun jälkeen varmasti laadukas käsintehty burgeri jos toinenkin maistuu kenelle vain.

MILLOIN: Drinkkien ohjeiden lähetys 21. – 29.4., voittajan julkistaminen 30.4. klo 17 – 19
MISSÄ: Drinkkien ohjeiden lähettäminen OSASTOn Instagramissa ja Google Formsissa, maistelut IG Livessä

Tiedot

Alkaa:
huhtikuu 26 @ 5:00 pm
Loppuu:
huhtikuu 30 @ 11:59 pm
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

OSASTO ry

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!