Tapahtuman kuva
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tour d’Oulu

syyskuu 1 @ 2:00 pm - 7:00 pm

Toivotamme kaikki uudet opiskelijat tervetulleeksi opiskelijaelämään päihteettömän rastisuunnistuksen merkeissä. Opiskelijat pääsevät tutustumaan uuteen opiskeluryhmäänsä sekä Oulun kaupunkiin tuutoriensa turvallisessa seurassa. Ilta huipentuu jatkobileisiin viihdemaailma Ilonassa klo 20 alkaen!

Ilmoittautuminen tapahtuu oman ryhmän tuutorin kautta, varmista siis ryhmänne osallistuminen. (Tuutorit, saatte ohjeet ja linkin ryhmän  ilmottautumiseen maanantaina 23.8.). Rastit aukeavat klo 14:00 ja sulkeutuvat klo 19:00. Rastivahdit antavat pisteitä joukkueen suorituksen mukaan. (psst. Hyvästä fiiliksestä tai panostuksesta tiimin ilmeeseen, saa huhujen mukaan helposti lisäpisteitä vahdeilta). Rastit ovat ulkona, joten pukeuduthan sään mukaisesti. Viihdemaailma Ilonan jatkoilla on Tour d’Oulun virallinen palkintojenjako!Muistetaanhan myös noudattaa annettuja turvallisuusohjeistuksia sekä kunnioittaa muita opiskelijoita ja työntekijöitä viettämällä sekä rastisuunnistus, että jatkobileet, turvavälin kanssa!MITÄ: Päihteetön rastisuunnistus keskustassa ja jatkot.

MISSÄ: Rastit Oulun keskustan alueella ja jatkobileet Ilonassa
MILLOIN: 1.9.2021 rastisuunnistus klo 14–19 ja jatkot Ilonassa klo 20 alkaen
MIKSI: startti opiskelijaelämään
LIPUT: Päivän rastisuunnistus on ilmainen. Jatkobileiden liput ennakkoon 3€ (jäsen) /6€ (ilman jäsenyyttä) ja ovelta 5/8€.
Lipunmyynti alkaa 25.8. klo 12. Huom. vallitsevien ravintolarajoituksien vuoksi jatkolippuja on myynnissä rajallinen määrä, ole siis nopea ettet jää ilman!

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 1
Aika:
2:00 pm - 7:00 pm
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Oulun keskusta

Järjestäjä

OSAKO

Yhteistyössä

Ihanaa olla osakolainen!