Päiväys

Osakon edustajiston syyskokous tiistaina 30.11.2021 – tervetuloa!

Syyskokous on vuoden viimeinen sääntömääräinen edustajiston kokous. Kokouksessa käsitellään OSAKOn ensi vuoden toimintaa ja sen linjoja.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA OSAKON SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS JÄRJESTETÄÄN TIISTAINA 30. MARRASKUUTA KELLO 16.30 ALKAEN LINNANMAAN KAMPUKSELLA AUDITORIO VALKAMASSA.

Syyskokouksessa asialistalla on muun muassa OSAKOn toimintasuunnitelma ja talousarvio toimikaudelle 2022. Lisäksi kokouksessa käsitellään muun muassa ensi vuoden jäsenmaksujen suuruuksia ja vahvistetaan ohjesääntöjä. Syyskokouksessa valitaan myös tlintarkastajat. Tärkeää asiaa on siis luvassa!

Kokous järjestetään livenä. Saavuthan paikalla vain oireettomana. Syyskokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin. Mikäli haluat osallistua etänä kokoukseen, otathan yhteyttä edustajiston tämänhetkiseen puheenjohtajaan Marcell Rotániin (marcell.rotan(at)oamk.fi). Edustajiston puheenojohtaja vastaa myös tarvittaessa lisäkysymyksiin syyskokouksen kulusta.

Valkamassa nähdään!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

SAMOKin Vuoden Opettaja -äänestys on käynnisstä!

Oamkilainen – tunnetko opettajan, jonka tunneilla hyödynnetään monipuolisia työskentelymenetelmiä? Tai onko opettajasi erityisesti onnistunut hybridiopetuksessa? Onko lehtorisi antanut sinulle tukea koko opintojakson ajan, jotta voit parhaiten menestyä opinnoissasi? Onko juuri

Lue kirjoitus

UniMoven ilmaiset liikuntaneuvonnat starttaavat

Tuntuuko liikunnan aloittaminen vaikealta, mutta kaipaisit lisää liikettä arkeesi? Korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulujen henkilökunnalle liikuntapalveluita tarjoava UniMove lisää palveluihinsa tänä keväänä myös liikuntaneuvonnat, joiden avulla sinäkin voit lisätä hyvinvointia arkeesi helpommin!

Lue kirjoitus

Ystäväperhehaku vuodelle 2023 on nyt auki!

Oululainen tai lähitienoolla asuva – kaipaatko elämääsi enemmän eksotiikkaa, mutta et tahtoisi lähteä sen perässä ihan kaukomaille saakka? Hae mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystäväperhetoimintaan ja nauti kansainvälisyydestä ja uusista ystävistä koti-Oulusta

Lue kirjoitus

Hyvinvointiviikko valtaa Oulun korkeakoulut ensi viikolla

Hyvinvointiviikko on täällä jälleen – ja tällä kertaa kenties suurempana kuin koskaan aiemmin! Niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia tukeva Hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47 Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Pääjärjestäjinä toimivat hyvinvointihanke

Lue kirjoitus