Päiväys

Osakon edustajiston syyskokous tiistaina 30.11.2021 – tervetuloa!

Syyskokous on vuoden viimeinen sääntömääräinen edustajiston kokous. Kokouksessa käsitellään OSAKOn ensi vuoden toimintaa ja sen linjoja.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA OSAKON SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS JÄRJESTETÄÄN TIISTAINA 30. MARRASKUUTA KELLO 16.30 ALKAEN LINNANMAAN KAMPUKSELLA AUDITORIO VALKAMASSA.

Syyskokouksessa asialistalla on muun muassa OSAKOn toimintasuunnitelma ja talousarvio toimikaudelle 2022. Lisäksi kokouksessa käsitellään muun muassa ensi vuoden jäsenmaksujen suuruuksia ja vahvistetaan ohjesääntöjä. Syyskokouksessa valitaan myös tlintarkastajat. Tärkeää asiaa on siis luvassa!

Kokous järjestetään livenä. Saavuthan paikalla vain oireettomana. Syyskokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin. Mikäli haluat osallistua etänä kokoukseen, otathan yhteyttä edustajiston tämänhetkiseen puheenjohtajaan Marcell Rotániin (marcell.rotan(at)oamk.fi). Edustajiston puheenojohtaja vastaa myös tarvittaessa lisäkysymyksiin syyskokouksen kulusta.

Valkamassa nähdään!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus