Päiväys

Osakon edustajiston syyskokous tiistaina 30.11.2021 – tervetuloa!

Syyskokous on vuoden viimeinen sääntömääräinen edustajiston kokous. Kokouksessa käsitellään OSAKOn ensi vuoden toimintaa ja sen linjoja.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA OSAKON SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS JÄRJESTETÄÄN TIISTAINA 30. MARRASKUUTA KELLO 16.30 ALKAEN LINNANMAAN KAMPUKSELLA AUDITORIO VALKAMASSA.

Syyskokouksessa asialistalla on muun muassa OSAKOn toimintasuunnitelma ja talousarvio toimikaudelle 2022. Lisäksi kokouksessa käsitellään muun muassa ensi vuoden jäsenmaksujen suuruuksia ja vahvistetaan ohjesääntöjä. Syyskokouksessa valitaan myös tlintarkastajat. Tärkeää asiaa on siis luvassa!

Kokous järjestetään livenä. Saavuthan paikalla vain oireettomana. Syyskokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin. Mikäli haluat osallistua etänä kokoukseen, otathan yhteyttä edustajiston tämänhetkiseen puheenjohtajaan Marcell Rotániin (marcell.rotan(at)oamk.fi). Edustajiston puheenojohtaja vastaa myös tarvittaessa lisäkysymyksiin syyskokouksen kulusta.

Valkamassa nähdään!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

OSAKO rekrytoi kahvilatyöntekijää

OSAKO rekrytoi kahvilatyöntekijää

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO on ammattikorkeakoulun opiskelijoiden lakisääteinen etu- ja palvelujärjestö. Edunvalvonnan lisäksi OSAKO tarjoaa monenlaisia palveluja opiskelijoille. Opiskelijakunnan toiminnasta vastaa palkkiollinen työhallitus ja palveluksessamme työskentelee viisi täysipäiväistä työntekijää sekä

Lue kirjoitus