OSAKOn palvelut

Edunvalvonnan ja opiskelijakortin lisäksi OSAKO tarjoaa jäsenilleen useita erilaisia palveluita. 

OSAKOn jäsenenä voit esimerkiksi lainata Sluuppi Shopin välineitä erilaisiin urheilulajeihin. Varastossamme lepää niin talvi- kuin kesäurheiluvälineitäkin aina luistimista ja suksista makuupusseihin ja sulkapallomailoihin saakka. Lisäksi Sluupissa on kattava valikoima muutakin mukavaa lainatavaraa: Jos esimerkiksi kaipaat illanvieton iloksi lautapelejä tai tarvitset muutossa tiettyjä työvälineitä, on välinevarastomme ystäväsi.

OSAKOlta voit myös hakea apurahaa, kun olet lähdössä ulkomaille vaihtoon tai harjoitteluun.

Palveluidemme kirjo on laaja, ja pyrimme palvelemaan ja auttamaan sinua kaikessa mitä tarvitset. Kysy, jos jokin mietityttää!

Välinevuokraus

OSAKOn jäsenet voivat lainata Sluuppi Shopista maksutta mm. retkeily- ja urheiluvälineitä. Välineitä ei voi varata, vaan ne lainataan ensimmäiselle hakijalle. Varastostamme löydät muun muassa:

Yhteyshenkilö lainattavia välineitä koskevissa asioissa on viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntija Jennika (jennika.karppinen@oamk.fi). Voit myös lähettää meille viestiä esimerkiksi instagramissa @osakoweb.

Jos nurkissasi pyörii tarpeettomia mutta käyttökelpoisia retkeily- ja urheiluvälineitä, lahjoita ne OSAKOn välinevarastoon!

Going Abroad -apuraha

OSAKO jakaa vuosittain apurahaa ulkomailla tapahtuvaa opiskelua tai harjoittelua varten. Hakuaika on kaksi kertaa vuodessa: syyslukukaudella marras-joulukuun aikana ja kevätlukukaudella huhti-kesäkuun aikana. Apurahan suuruus on 200 euroa. Tarkistathan ajankohtaiset hakuajat aina uutisista tai OSAKOn Instagramista.

GOING ABROAD -APURAHAN SEURAAVA HAKUAIKA ON 22.4.-5.5.2024

Avustuksen saajan täytyy

Apurahan hakeminen

Apurahaa haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemuksesta tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

Hakemus palautetaan sähköpostitse viestinnän ja kansainvälisten asioiden asiantuntija Jennikalle osoitteeseen jennika.karppinen@oamk.fi. Otsikoithan sähköpostisi nimellä Going abroad -apurahahakemus.

Haku on avoinna 22.4.-5.5.2024