Päiväys

OSAKOn hyvinvoinnin superviikko tulee hiihtoloman jälkeen!

Kevät on pitkällä, ja on aika viedä omat energiat uudelle tasolle. OSAKO tarjoaa hyvinvoinnin superviikon ajan paljon päihteetöntä ja reipasta tekemistä, olemista ja syömistä. Tavoitteenamme on tuoda opiskelijoille hyvää mieltä, uutta energiaa ja touhukasta tohinaa arjen keskelle.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Hyvinvointiviikko on osa OSAKOn MOOD-hyvinvointihanketta. Klikkaile itsesi superviikon FB-eventtiin tästä! Päivitämme viikon mittaan tunnelmakuvia ja infoa Facebookin puolelle.

KOHTI HYVINVOINTIA JA SEN YLI!


TIISTAI 15.3.

TEETÄ, SYMPATIAA JA HAALARIMERKKEJÄ, LINNANMAAN KAMPUS GALLERIA Å KELLO 15 ALKAEN

Tule siemailemaan teetä/kahvia ja koristamaan haalarit huippukuntoon ennen vappua! Paikan päällä on mahdollisuus myös pelata lautapelejä ja ostaa OSAKOn + koulutusjärjestöjen haalarimerkkejä. OSAKO tarjoaa ruokaa ja juomaa osallistujille.

Nopeimmille saapujille jaetaan myös hyvinvointiaiheinen haalarimerkki!

JA KONTINKANKAAN KAMPUKSELLA KELLO 12.30 ALKAEN

Ompelu- ja peliporukka kokoontuu Kontinkankaalla kampuksen Hyvän Onnen Kahvioon (3.krs. B-siipi) noin kello 12.30, ja myöhemmin halukkaat voivat suunnata yhdessä Linnanmaata ja lämpimiä makkaroita kohti…

MATIN MAKKARAKOJU, LINNANMAAN KAMPUKSEN EDUSTALLA KELLO 14–16

OSAKOn ikioma varapuheenjohtaja Matti paistaa makkaroita kaikille herkkusuille pääovi C:n edustalla (Oamkin sisäpihalla, pallon lähistöllä) tiistaina kahdesta neljään. Nappaa makkara pikkunälkään ja suuntaa sen jälkeen ompelu- ja peli-iltaan!

KESKIVIIKKO 16.3.

HAALARILUISTELU NORMAALIKOULUN KENTÄLLÄ KAIJONHARJUSSA KELLO 17 ALKAEN

Haalarit niskaan ja reippailemaan. Tavataan Norssin kentällä kello 17.

Huom! Voit lainata luistimia OSAKOn välinelainaamosta, kokoonnumme sinne puoli tuntia ennen luistelun alkua ja suuntaamme yhdessä kentälle. Mikäli siis tarvitset luistimia lainaan, tule Sluuppi Shopille kello 16.30!

TORSTAI 17.3.

OSAKO GOES SUPERPARK KELLO 18–21

Leikityttääkö? Haluatko riehua? Tervetuloa Superparkkiin purkamaan ylimääräiset energiat – opiskelijahintaan tietenkin! Ilmoittautuminen tapahtumaan täällä.

Lipun hinta (10–17 e) julkaistaan myöhemmin, sillä se riippuu osallistujien määrästä.

LAUANTAI 19.3.

TANKOTANSSI + HAMMOCK TRICKS -KOKEILUTUNTEJA KELLO 12:30–17:50

Tervetuloa Tankotaivaan tankotanssi- ja hammock tricks -tunneille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi. Lisäinfoa tunneista ja lajeista sekä lipunmyynti täällä.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Ystäväperhehaku vuodelle 2023 on nyt auki!

Oululainen tai lähitienoolla asuva – kaipaatko elämääsi enemmän eksotiikkaa, mutta et tahtoisi lähteä sen perässä ihan kaukomaille saakka? Hae mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystäväperhetoimintaan ja nauti kansainvälisyydestä ja uusista ystävistä koti-Oulusta

Lue kirjoitus

Hyvinvointiviikko valtaa Oulun korkeakoulut ensi viikolla

Hyvinvointiviikko on täällä jälleen – ja tällä kertaa kenties suurempana kuin koskaan aiemmin! Niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia tukeva Hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47 Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Pääjärjestäjinä toimivat hyvinvointihanke

Lue kirjoitus

Syksyn 2022 Going Abroad -apurahahaku on auki!

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO jakaa kaksi kertaa vuodessa Going Abroad -apurahaa ulkomaan vaihtoon tai harjoitteluun lähtevälle opiskelijalle. Syksyn 2022 hakuaika on 11.11.–28.11. Apurahaa voi hakea kuka tahansa OSAKOn jäsen. Apurahan

Lue kirjoitus