Päiväys

OSAKOn hyvinvoinnin superviikko tulee hiihtoloman jälkeen!

Kevät on pitkällä, ja on aika viedä omat energiat uudelle tasolle. OSAKO tarjoaa hyvinvoinnin superviikon ajan paljon päihteetöntä ja reipasta tekemistä, olemista ja syömistä. Tavoitteenamme on tuoda opiskelijoille hyvää mieltä, uutta energiaa ja touhukasta tohinaa arjen keskelle.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Hyvinvointiviikko on osa OSAKOn MOOD-hyvinvointihanketta. Klikkaile itsesi superviikon FB-eventtiin tästä! Päivitämme viikon mittaan tunnelmakuvia ja infoa Facebookin puolelle.

KOHTI HYVINVOINTIA JA SEN YLI!


TIISTAI 15.3.

TEETÄ, SYMPATIAA JA HAALARIMERKKEJÄ, LINNANMAAN KAMPUS GALLERIA Å KELLO 15 ALKAEN

Tule siemailemaan teetä/kahvia ja koristamaan haalarit huippukuntoon ennen vappua! Paikan päällä on mahdollisuus myös pelata lautapelejä ja ostaa OSAKOn + koulutusjärjestöjen haalarimerkkejä. OSAKO tarjoaa ruokaa ja juomaa osallistujille.

Nopeimmille saapujille jaetaan myös hyvinvointiaiheinen haalarimerkki!

JA KONTINKANKAAN KAMPUKSELLA KELLO 12.30 ALKAEN

Ompelu- ja peliporukka kokoontuu Kontinkankaalla kampuksen Hyvän Onnen Kahvioon (3.krs. B-siipi) noin kello 12.30, ja myöhemmin halukkaat voivat suunnata yhdessä Linnanmaata ja lämpimiä makkaroita kohti…

MATIN MAKKARAKOJU, LINNANMAAN KAMPUKSEN EDUSTALLA KELLO 14–16

OSAKOn ikioma varapuheenjohtaja Matti paistaa makkaroita kaikille herkkusuille pääovi C:n edustalla (Oamkin sisäpihalla, pallon lähistöllä) tiistaina kahdesta neljään. Nappaa makkara pikkunälkään ja suuntaa sen jälkeen ompelu- ja peli-iltaan!

KESKIVIIKKO 16.3.

HAALARILUISTELU NORMAALIKOULUN KENTÄLLÄ KAIJONHARJUSSA KELLO 17 ALKAEN

Haalarit niskaan ja reippailemaan. Tavataan Norssin kentällä kello 17.

Huom! Voit lainata luistimia OSAKOn välinelainaamosta, kokoonnumme sinne puoli tuntia ennen luistelun alkua ja suuntaamme yhdessä kentälle. Mikäli siis tarvitset luistimia lainaan, tule Sluuppi Shopille kello 16.30!

TORSTAI 17.3.

OSAKO GOES SUPERPARK KELLO 18–21

Leikityttääkö? Haluatko riehua? Tervetuloa Superparkkiin purkamaan ylimääräiset energiat – opiskelijahintaan tietenkin! Ilmoittautuminen tapahtumaan täällä.

Lipun hinta (10–17 e) julkaistaan myöhemmin, sillä se riippuu osallistujien määrästä.

LAUANTAI 19.3.

TANKOTANSSI + HAMMOCK TRICKS -KOKEILUTUNTEJA KELLO 12:30–17:50

Tervetuloa Tankotaivaan tankotanssi- ja hammock tricks -tunneille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi. Lisäinfoa tunneista ja lajeista sekä lipunmyynti täällä.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Vaalikuulutus: OSAKOn edustajistovaalit 2022

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALISTA. Edustajistovaaleissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 15–20 edustajaa, sekä enintään saman verran varajäseniä. Vaalikelpoisia ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet OSAKOn jäsenet. Edustajistovaali järjestetään 2.11.2022 klo 12:00-9.11.2022

Lue kirjoitus
Pääsykoe_valvojat

Hae Oamkin pääsykoevalvojaksi 31.10.-1.11.2022!

Kelpaisiko taskuraha näin opintojen alkuun? Tule apuvalvojaksi Oamkin pääsykokeisiin! Pääsykoevalvojaksi Oamkin kevään pääsykokeisiin 31.10.-1.11.2022. Oamkin syksyn pääsykokeet järjestetään 31.10.-1.11.2022 ja haemme 14 pääsykokeiden apuvalvojaa, jotka tekevät pääsykokeiden ajan jokaisena päivänä

Lue kirjoitus
OSAKO rekrytoi kahvilatyöntekijää

OSAKO rekrytoi kahvilatyöntekijää

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO on ammattikorkeakoulun opiskelijoiden lakisääteinen etu- ja palvelujärjestö. Edunvalvonnan lisäksi OSAKO tarjoaa monenlaisia palveluja opiskelijoille. Opiskelijakunnan toiminnasta vastaa palkkiollinen työhallitus ja palveluksessamme työskentelee viisi täysipäiväistä työntekijää sekä

Lue kirjoitus