Päiväys

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tour d’Oulu

31 elokuun @ 14:00 - 1 syyskuun @ 05:00

kartta

Tour d’Oulu tulee! :face_with_cowboy_hat::parrot::compass::sunny::leopard:

:world_map: Muista tallentaa kartta!

kartta

Toivotamme kaikki uudet opiskelijat tervetulleeksi opiskelijaelämään päihteettömän rastisuunnistuksen merkeissä 31.8.2022. Opiskelijat pääsevät tutustumaan uuteen opiskeluryhmäänsä sekä Oulun kaupunkiin tuutoriensa turvallisessa seurassa. Ilta huipentuu jatkobileisiin ja palkintojenjakoon viihdemaailma Ilonassa klo 22 alkaen! :fire:

Ilmoittautuminen suunnistukseen tapahtuu oman ryhmän tuutorin kautta. Rastit aukeavat klo 14:00 ja sulkeutuvat klo 20:00. Rastivahdit antavat pisteitä joukkueen suorituksen mukaan. (psst. Hyvä fiilis tai panostus tiimin ilmeeseen ei jää huomaamatta: teemana on viidakko.) Rastit ovat ulkona, joten pukeuduthan sään mukaisesti. Jatkolippujen myynti alkaa 17.8. klo 12 kide.appissa eli tänään! Suunnistus on ilmainen, jatkolippujen hinta on ennakkoon ostettuna OSAKOn jäsenille 3€, ei jäsenille 5€ ja ovelta 5€/8€.

Seurakunnan rastipaikka on Isokatu 17 ja Asemakatu 6 korttelin sisäpihalla. Käynti sisäpihalle on kummastakin suunnasta, Isokadulta ja Asemakadulta.

Nähhään Tour d’Oulussa!

Tiedot

Alkaa:
31 elokuun @ 14:00
Loppuu:
1 syyskuun @ 05:00

Järjestäjä

OSAKO

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email
Day tip to Ranua Wildlife Park

Päiväretki Ranuan eläinpuistoon

Tervetuloa koko perheen retkelle Ranuan eläinpuistoon! OSAKO suuntaa katsomaan karhuja ja ilveksiä sekä muita arktisia eläimiä lauantaina 15.10.2022. Tapahtuma on päihteetön ja soveltuu perheellisille opiskelijoille myös. Lippuja on rajoitettu määrä.

Lue kirjoitus
kartta

Tour d’Oulu

Tour d’Oulu tulee!  Muista tallentaa kartta! Toivotamme kaikki uudet opiskelijat tervetulleeksi opiskelijaelämään päihteettömän rastisuunnistuksen merkeissä 31.8.2022. Opiskelijat pääsevät tutustumaan uuteen opiskeluryhmäänsä sekä Oulun kaupunkiin tuutoriensa turvallisessa seurassa. Ilta huipentuu jatkobileisiin

Lue kirjoitus

Suvivirsi + kakkukahvit

Tervetuloa laulamaan Suvivirsi lukuvuoden päättymisen ja kesän alkamisen merkiksi ti 31.5. klo 12 Linnanmaan kampukselle, pääkirjasto Pegasuksen aulaan.

Lue kirjoitus

Vappu 2022

Kauan odotettu vappu on täällä!

Opiskelijoiden jokavuotiset vapputohinat starttaavat 25. päivä maanantaina, jatkuen aina 30.4. asti! Odotettavissa on joka päivälle menoa ja meininkiä, sillä luvassa on uusia tapahtumia ja kaivatut vanhat perinteet päästään myös herättämään jälleen vuoden 2019 vapun jälkeen henkiin!

Lue kirjoitus

OSAKOn ja OYY:n leffailta

Tervetuloa kaikkien opiskelijoiden ja molempien korkeakoulujen yhteiseen leffailtaan!

Valitaan elokuva yhdessä, mutta ehdotuksemme on katsoa jokin nostalginen Disney-elokuva. Ensi kertaa varten valitsemme yhdessä uuden teeman tai genren.

Lue kirjoitus
Ei enempää tuloksia.