Päiväys

Tuutorihaku 2022–2023 on auki!

Hae uuden opiskelijan tuutoriksi 21.3.–6.3.2022. Kansainvälinen tuutorihaku vaihto-opiskelijoiden tai kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden tuutorille on auki 21.2.–20.3.2022.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Muistatko vielä oman aloitusvuotesi jännittävät hetket, tyhmät kysymykset ja kampuksella eksymisen? Nyt voit päästä kolikon toiselle puolelle, sillä tuutorihaku ensi vuodelle on auki!

TUUTORIHAKU ON AUKI 21.2.–6.3.2022.
KANSAINVÄLINEN TUUTORIHAKU ON AUKI 21.2.–20.3.2022.

Kuka tahansa innostunut, sitoutunut ja helposti lähestyttävä tyyppi voi hakea tuutoriksi. Tuutorina olet uuden opiskelijan ensikosketus Oamkiin. Olet opiskelijalle tuki, turva, opas, kaveri ja esimerkki – ja paljon muuta! Tuutorina teet tärkeää työtä.

Voit hakea tuutoriksi, vaikka olisit jo toiminut tuutorina aiemminkin: ilmoitat vain OSAKOn tuutorivastaavalle Jonnalle, että olet kiinnostunut jatkamaan tuutoritaivaltasi. Mikäli halajat kansainväliseksi tuutoriksi vaihto-opiskelijoille tai kansainvälisille tutkinto-opiskelijoille, tee hakemuksesi englanniksi ja lähetä se OSAKOn kv-vastaavalle Terhille. (Katso yhteystiedot täältä)

Lue hakuohjeet osakoweb.fi/tuutorointi ja laita hakemusta tulemaan! Tuutorointisivultamme löydät myös kattavat kuvaukset hakuprosessista, tuutorointisanakirjan ja hakuohjeet. Luethan ne huolellisesti, ennen kuin haet tuutoriksi.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Vaalikuulutus: OSAKOn edustajistovaalit 2023

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALISTA. Edustajistovaaleissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 15–20 edustajaa sekä enintään saman verran varajäseniä. Vaalikelpoisia ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet OSAKOn jäsenet. Edustajistovaali järjestetään 1.11.2023 klo 12:00-8.11.2023

Lue kirjoitus

Mielenterveystukea on saatavilla kesälläkin

Paha olo tai muutokset mielenterveydessä eivät tullessaan katso aikaa eivätkä paikkaa, ja siksi haluamme muistuttaa, että apua ja tukea on saatavilla kesälläkin. Alta löydät esimerkkejä etenkin Oulun alueella vaikuttavista tahoista,

Lue kirjoitus