Päiväys

Tuutorihaku 2022–2023 on auki!

Hae uuden opiskelijan tuutoriksi 21.3.–6.3.2022. Kansainvälinen tuutorihaku vaihto-opiskelijoiden tai kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden tuutorille on auki 21.2.–20.3.2022.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Muistatko vielä oman aloitusvuotesi jännittävät hetket, tyhmät kysymykset ja kampuksella eksymisen? Nyt voit päästä kolikon toiselle puolelle, sillä tuutorihaku ensi vuodelle on auki!

TUUTORIHAKU ON AUKI 21.2.–6.3.2022.
KANSAINVÄLINEN TUUTORIHAKU ON AUKI 21.2.–20.3.2022.

Kuka tahansa innostunut, sitoutunut ja helposti lähestyttävä tyyppi voi hakea tuutoriksi. Tuutorina olet uuden opiskelijan ensikosketus Oamkiin. Olet opiskelijalle tuki, turva, opas, kaveri ja esimerkki – ja paljon muuta! Tuutorina teet tärkeää työtä.

Voit hakea tuutoriksi, vaikka olisit jo toiminut tuutorina aiemminkin: ilmoitat vain OSAKOn tuutorivastaavalle Jonnalle, että olet kiinnostunut jatkamaan tuutoritaivaltasi. Mikäli halajat kansainväliseksi tuutoriksi vaihto-opiskelijoille tai kansainvälisille tutkinto-opiskelijoille, tee hakemuksesi englanniksi ja lähetä se OSAKOn kv-vastaavalle Terhille. (Katso yhteystiedot täältä)

Lue hakuohjeet osakoweb.fi/tuutorointi ja laita hakemusta tulemaan! Tuutorointisivultamme löydät myös kattavat kuvaukset hakuprosessista, tuutorointisanakirjan ja hakuohjeet. Luethan ne huolellisesti, ennen kuin haet tuutoriksi.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

SAMOKin Vuoden Opettaja -äänestys on käynnisstä!

Oamkilainen – tunnetko opettajan, jonka tunneilla hyödynnetään monipuolisia työskentelymenetelmiä? Tai onko opettajasi erityisesti onnistunut hybridiopetuksessa? Onko lehtorisi antanut sinulle tukea koko opintojakson ajan, jotta voit parhaiten menestyä opinnoissasi? Onko juuri

Lue kirjoitus

UniMoven ilmaiset liikuntaneuvonnat starttaavat

Tuntuuko liikunnan aloittaminen vaikealta, mutta kaipaisit lisää liikettä arkeesi? Korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulujen henkilökunnalle liikuntapalveluita tarjoava UniMove lisää palveluihinsa tänä keväänä myös liikuntaneuvonnat, joiden avulla sinäkin voit lisätä hyvinvointia arkeesi helpommin!

Lue kirjoitus

Ystäväperhehaku vuodelle 2023 on nyt auki!

Oululainen tai lähitienoolla asuva – kaipaatko elämääsi enemmän eksotiikkaa, mutta et tahtoisi lähteä sen perässä ihan kaukomaille saakka? Hae mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystäväperhetoimintaan ja nauti kansainvälisyydestä ja uusista ystävistä koti-Oulusta

Lue kirjoitus

Hyvinvointiviikko valtaa Oulun korkeakoulut ensi viikolla

Hyvinvointiviikko on täällä jälleen – ja tällä kertaa kenties suurempana kuin koskaan aiemmin! Niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia tukeva Hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47 Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Pääjärjestäjinä toimivat hyvinvointihanke

Lue kirjoitus