Päiväys

Tuutorihaku 2022–2023 on auki!

Hae uuden opiskelijan tuutoriksi 21.3.–6.3.2022. Kansainvälinen tuutorihaku vaihto-opiskelijoiden tai kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden tuutorille on auki 21.2.–20.3.2022.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Muistatko vielä oman aloitusvuotesi jännittävät hetket, tyhmät kysymykset ja kampuksella eksymisen? Nyt voit päästä kolikon toiselle puolelle, sillä tuutorihaku ensi vuodelle on auki!

TUUTORIHAKU ON AUKI 21.2.–6.3.2022.
KANSAINVÄLINEN TUUTORIHAKU ON AUKI 21.2.–20.3.2022.

Kuka tahansa innostunut, sitoutunut ja helposti lähestyttävä tyyppi voi hakea tuutoriksi. Tuutorina olet uuden opiskelijan ensikosketus Oamkiin. Olet opiskelijalle tuki, turva, opas, kaveri ja esimerkki – ja paljon muuta! Tuutorina teet tärkeää työtä.

Voit hakea tuutoriksi, vaikka olisit jo toiminut tuutorina aiemminkin: ilmoitat vain OSAKOn tuutorivastaavalle Jonnalle, että olet kiinnostunut jatkamaan tuutoritaivaltasi. Mikäli halajat kansainväliseksi tuutoriksi vaihto-opiskelijoille tai kansainvälisille tutkinto-opiskelijoille, tee hakemuksesi englanniksi ja lähetä se OSAKOn kv-vastaavalle Terhille. (Katso yhteystiedot täältä)

Lue hakuohjeet osakoweb.fi/tuutorointi ja laita hakemusta tulemaan! Tuutorointisivultamme löydät myös kattavat kuvaukset hakuprosessista, tuutorointisanakirjan ja hakuohjeet. Luethan ne huolellisesti, ennen kuin haet tuutoriksi.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

OSAKOn jäsenenä pääset nyt leffaan kympillä!

OSAKOn jäsenet voivat tästedes shoppailla Sluupista itselleen leffalippuja elokuvateatteri Stariin huikean huokealla kymmenen euron kappalehinnalla. Lippuja myydään Sluupin aukioloaikoina ja ne käyvät mihin tahansa Starin elokuvanäytökseen. Voit ostaa etuhintaisen lipun,

Lue kirjoitus