Päiväys

Vaalikuulutus: OSAKOn edustajistovaalit 2023

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALISTA.

Edustajistovaaleissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 15–20 edustajaa sekä enintään saman verran varajäseniä. Vaalikelpoisia ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet OSAKOn jäsenet. Edustajistovaali järjestetään 1.11.2023 klo 12:00-8.11.2023 klo 12:00.

Äänestää voivat kaikki OSAKOn jäsenet. Varsinainen äänestys järjestetään sähköisenä niin, että äänioikeutetuille lähetetään sähköpostitse linkki äänestys-sivulle. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ilmoitettu Kide.app -verkkokauppaan jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Ehdokasasettelu

Ennen varsinaista äänestysaikaa vaaleissa käydään tietysti ehdokasasettelu, jolloin kuka tahansa OSAKOn jäsen voi asettua ehdolle edustajistoon. Ehdokasasettelu alkaa tiistaina 26.9.2023. Ehdokasilmoituslomakkeen voi ladata tämän uutisen lopusta, ja se sekä muut lomakkeet ovat tulostettavissa myös OSAKOn materiaalipankista tai niitä voi käydä hakemassa opiskelijakunnan toimistolta toimiston aukioloaikoina.

Ehdokasasetteluasiakirjat sekä vaaliliiton ja vaalirenkaan perustamisasiakirjat on jätettävä OSAKOn toimistolle 11.10.2023 klo 16:00 mennessä. Myös postitse toimitettujen asiakirjojen tulee olla perillä kyseiseen ajankohtaan mennessä.

Kun asetut ehdolle, voit liittyä jo olemassa olevaan vaaliliittoon tai olla ehdolla sitoutumattomana ehdokkaana. Viime vuosina on nähty esimerkiksi Soten, Tradenöörien ja Touhutekniikan omia vaaliliittoja, mutta esimerkiksi ainejärjestöiltä kannattaa rohkeasti kysellä tämän vuoden tilannetta. Voit myös perustaa oman vaaliliittosi, mutta muista, että voit toimia vain yhdessä vaaliliitossa, ja jos tulet valituksi, vaaliliitostasi tulee edustajistoryhmäsi.

Virallisen vaalikuulutuksen ja lisätietoja edustajistosta, OSAKOn säännöistä ja vaaleista löydät materiaalipankista. Pääset materiaalipankkiin tästä. Löydät kaikki tarvittavat ja ajankohtaiset tiedostot seuraavasti: Materiaalipankki > Vaalit ja opiskelijaedustajapaikat > Edustajistovaalit > Edustajistovaalit 2023.

Edustajistosta löydät lisätietoa täältä.

LATAA EHDOKASILMOITUSLOMAKE ALTA:

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus