Päiväys

Vaalikuulutus: OSAKOn edustajistovaalit 2023

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALISTA.

Edustajistovaaleissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 15–20 edustajaa sekä enintään saman verran varajäseniä. Vaalikelpoisia ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet OSAKOn jäsenet. Edustajistovaali järjestetään 1.11.2023 klo 12:00-8.11.2023 klo 12:00.

Äänestää voivat kaikki OSAKOn jäsenet. Varsinainen äänestys järjestetään sähköisenä niin, että äänioikeutetuille lähetetään sähköpostitse linkki äänestys-sivulle. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on ilmoitettu Kide.app -verkkokauppaan jäseneksi liittymisen yhteydessä.

Ehdokasasettelu

Ennen varsinaista äänestysaikaa vaaleissa käydään tietysti ehdokasasettelu, jolloin kuka tahansa OSAKOn jäsen voi asettua ehdolle edustajistoon. Ehdokasasettelu alkaa tiistaina 26.9.2023. Ehdokasilmoituslomakkeen voi ladata tämän uutisen lopusta, ja se sekä muut lomakkeet ovat tulostettavissa myös OSAKOn materiaalipankista tai niitä voi käydä hakemassa opiskelijakunnan toimistolta toimiston aukioloaikoina.

Ehdokasasetteluasiakirjat sekä vaaliliiton ja vaalirenkaan perustamisasiakirjat on jätettävä OSAKOn toimistolle 11.10.2023 klo 16:00 mennessä. Myös postitse toimitettujen asiakirjojen tulee olla perillä kyseiseen ajankohtaan mennessä.

Kun asetut ehdolle, voit liittyä jo olemassa olevaan vaaliliittoon tai olla ehdolla sitoutumattomana ehdokkaana. Viime vuosina on nähty esimerkiksi Soten, Tradenöörien ja Touhutekniikan omia vaaliliittoja, mutta esimerkiksi ainejärjestöiltä kannattaa rohkeasti kysellä tämän vuoden tilannetta. Voit myös perustaa oman vaaliliittosi, mutta muista, että voit toimia vain yhdessä vaaliliitossa, ja jos tulet valituksi, vaaliliitostasi tulee edustajistoryhmäsi.

Virallisen vaalikuulutuksen ja lisätietoja edustajistosta, OSAKOn säännöistä ja vaaleista löydät materiaalipankista. Pääset materiaalipankkiin tästä. Löydät kaikki tarvittavat ja ajankohtaiset tiedostot seuraavasti: Materiaalipankki > Vaalit ja opiskelijaedustajapaikat > Edustajistovaalit > Edustajistovaalit 2023.

Edustajistosta löydät lisätietoa täältä.

LATAA EHDOKASILMOITUSLOMAKE ALTA:

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Hyvinvointiviikkoa vietetään jälleen 20.-24.11.

OSAKOn, OYYn, Oulun ammattikorkeakoulun sekä Oulun yliopiston yhteinen Hyvinvointiviikko saapuu jälleen piristämään harmaata marraskuuta 20.-24.11.2023! Nimensä mukaisesti viikko on omistettu erilaisille hyvinvointiaiheisille tapahtumille ja aktiviteeteille, joita tullaan kokemaan niin Linnanmaan

Lue kirjoitus