Päiväys

Edustajistovaalien äänestys käynnissä nyt – katso ehdokkaat!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Edustajistovaalit vuosimallia 2022 on nyt startattu!

Tänä vuonna OSAKOn edustajistoon – eli tuttavallisemmin edariin – pyrkii yhteensä 33 opiskelijaa, joihin voit tutustua esimerkiksi oheisen kuvan kautta.

Äänestysaika on nyt käynnissä ja jatkuu aina 9.11. kello 12 saakka. Kaikki OSAKOn jäsenet ovat oikeutettuja äänestämään. Vaali järjestetään sähköisesti: Äänioikeutetuille lähetetään jäseneksi liittymisen yhteydessä Kide.app -verkkokauppaan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen linkki verkkosivulle, jolla he voivat käyttää äänioikeuttaan.

Äänestäminen todellakin kannattaa. Kaksikymmentäviisi paikkaa kattavaan edustajistoon valitut ehdokkaat päättävät OSAKOn toiminnasta ja suurista linjoista. Yhtenä merkittävänä tehtävänään edustajisto valitsee OSAKOn hallituksen, joka puolestaan vastaa opiskelijakunnan arjen pyörittämisestä. Edustajisto kokoustaa 5-10 kertaa vuodessa.

Nyt siis kipin kapin äänestämään, hyvä OSAKOlainen!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus