Päiväys

Hae osakon hallitukseen vuodelle 2022!

OSAKOn hallitus vastaa OSAKOn päivittäisestä toiminnasta yhdessä työntekijöiden kanssa. OSAKOn hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, 1–2 varapuheenjohtajaa ja neljästä kuuteen jäsentä.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OSAKO ETSII UUTTA HALLITUSTA TOIMIKAUDELLE 2022.

OSAKOn hallitus vastaa OSAKOn päivittäisestä toiminnasta yhdessä työntekijöiden kanssa. OSAKOn hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, 1–2 varapuheenjohtajaa ja neljästä kuuteen jäsentä. Hallituksen tehtäviin kuuluu mm. järjestää tapahtumia sekä tuutoritoimintaa ja koordinoida Oamkin vaihto-opiskelijoiden kulttuuri- ja ryhmäytymistoimintaa. Hallitus johtaa myös opiskelijan edunvalvontaa: sen jäsenet pitävät yhteyttä Oamkin johtoon. Hallitus tuo siis jokaisen opiskelijan ääntä kuuluviin.

Hallitukselle maksetaan palkkiota kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta ympäri vuoden. Palkkio vastaa noin opintotuen ja yleisen asumistuen suuruista summaa kuukausittain. OSAKOn hallitus on työhallitus, joten se vaatii ajallisesti melko isoa sitoutumista. Hyvällä ajankäytön hallinnalla hallitustyön ohessa voi kuitenkin ehtiä myös suorittamaan joitain opintoja ja/tai työskentelemään. Hallituksen lisäksi päivittäistä toimintaa pyörittää opiskelijakunnan työntekijät.

Uusi hallitus jakaa itse omat vastuualueensa hallituksen järjestäytymiskokouksessa. Tämän vuoksi esimerkiksi nykyiset vastuualueet eivät ole pysyviä, vaan niitä voidaan jakaa eri tavoin hallituksen kesken yhteisesti sopimalla. Vastuualueiden nykyisen jakautumisen voi tarkistaa yhteystiedoista: http://osakoweb.fi/yhteystiedot/.

UUSI HALLITUS VALITAAN EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUKSESSA VIIKOLLA 48. LÄHETÄ VAPAAMUOTOINEN HAKEMUS OSOITTEESEEN OSAKO(AT)OSAKOWEB.FI. HAKU ON AUKI TIISTAIHIN 23.11. SAAKKA.

KERRO HAKEMUKSESSASI SEURAAVAT ASIAT:

Miksi haet hallitukseen?
Mikä pesti sinua kiinnostaa ja miksi?
Miksi sinut pitäisi valita hallitukseen?
Hallitustyöskentely on paljolti yhdessä tekemistä. Miten kuvailisit tiimityötaitojasi?
Millaista hallitustyöskentelyn kannalta hyödyllistä kokemusta sinulla on?

Voit asettua ehdolle hallitukseen myös vasta OSAKOn edustajiston järjestäytymiskokouksessa viikolla 48. Huomioi kuitenkin, että sääntömääräinen neuvottelukunta valmistelee edustajistolle esityksen saapuneiden hakemusten perusteella. Mikäli edustajisto ei hyväksy esitystä, se raukeaa ja kokouksessa järjestetään vaalit. Muista siis lähettää hakemuksesi!

Uusi hallitus perehdytetään tehtäviinsä joulukuun aikana. Virallinen toimikausi alkaa kuitenkin tammikuussa 2022.

KOKOUKSESSA NÄHDÄÄN, TERVETULOA MUKAAN!

Virallinen kokouskutsu lähetetään ja julkaistaan myöhemmin.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Mielenterveystukea on saatavilla kesälläkin

Paha olo tai muutokset mielenterveydessä eivät tullessaan katso aikaa eivätkä paikkaa, ja siksi haluamme muistuttaa, että apua ja tukea on saatavilla kesälläkin. Alta löydät esimerkkejä etenkin Oulun alueella vaikuttavista tahoista,

Lue kirjoitus