Hallitus

Terhi Mäkinen

puheenjohtaja

terhi.makinen@oamk.fi

Matti Saastamoinen

Varapuheenjohtaja

Koulutuspolitiikka, yleinen edunvalvonta

matti.saastamoinen@oamk.fi

Jonna Koskela

Hallituksen jäsen

Vertais-, monimuoto-, hyvinvointi- ja kokemustuutorointi

jonna.koskela@oamk.fi

osako henkilö

Helena Hirvaskoski

osako henkilö

Julia Isopahkala

Joni Rytkönen

Hallituksen jäsen

Tapahtumat

joni.rytkonen@oamk.fi

Työntekijät

Tapio Korhonen

Pääsihteeri

Opiskelijakortit, Talous-, henkilöstö- ja tietohallinto, Yhteistyömahdollisuudet

tapio.korhonen@oamk.fi
+358 50 317 4933

Anna-Lyydia Kopperoinen

Asiantuntija

Virkavapaalla 31.5.2022 saakka.

Viestintä, Kansainväliset asiat, Ystäväperhetoiminta

anna-lyydia.kopperoinen@oamk.fi
+358 50 317 4935

Venla Juntto

Asiantuntija

Viestintä, Kansainväliset asiat, Ystäväperhetoiminta

venla.juntto@oamk.fi

+358 50 317 4935

osako henkilö

Laura Määttä

Projektikoordinaattori

Hurmos 2022 yritysyhteistyö

+35850 598 1996

Anna Poropudas

Hanketyöntekijä

anna.poropudas@oamk.fi

+358 44 055 7917

Etsitkö jotain muuta henkilöä? Edustajiston puheenjohtajiston yhteystiedot löytyvät täältä, vaalilautakunnan yhteystiedot löytyvät täältä, ja häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot löytyvät täältä.

palvelupisteet

Oman toimistomme lisäksi palvelemme palvelupisteillä. OSASTOn toimisto Kontinkankaan kampuksella toimii tällaisena palvelupisteenä, josta voit mm. noutaa opiskelijakorttisi.

kartan toimipisteet

Linnanmaan kampus

OSAKO ja opiskelijajärjestöt löytyvät Linnanmaan kampuksella samoista tiloista:

Yliopistokatu 9
90570 Oulu
5D-siiven 2. kerros

Päivystys ja palvelupiste OSAKOn Sluuppi Shopissa maanantaista perjantaihin kello 11–14.

OSAKOn lisäksi 5D-siivestä löytyy:

 • Arkko ry
 • Kultti ry
 • Luva ry
 • OTE ry
 • Outo ry
 • OIO ry
Kontinkankaan kampus

OSASTO ry:n toimisto (1. kerroksen aula)

Yrittäjä! haluaisitko tehdä yhteistyötä?

Opiskelijakunta OSAKO edustaa noin 8500 Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijaa. Yrityksille, järjestöille ja muille toimijoille on tarjolla useita eri tapoja tavoittaa nämä opiskelijat. Ilmoitusten ja mainosten tarkat hinnat löydät OSAKOn mediakortista. Jos olet kiinnostunut mainostamaan palveluitasi Oamkin opiskelijoille tai kaipaat lisätietoa, olethan yhteydessä OSAKOn pääsihteeriin.

osakoweb.fi

OSAKOn kotisivuille voidaan laittaa näkyviin yrityksen mainosbanneri, joka toimii suorana linkkinä yrityksen sivuille. Mikäli yritys on kiinnostunut tarjoamaan etuja opiskelijakunnan jäsenille, lisätään yrityksen tiedot sekä linkki kotisivuilta löytyviin jäsenetuihin. Opiskelijat ohjautuvat OSAKOn kotisivuille myös Facebook-sivulta, jolla on yli 4000 seuraajaa.

Jäsenedut

OSAKO tarjoaa yhdessä paikallisten yritysten kanssa etuja jäsenilleen. Yhteistyökumppanit on listattu jäsenetuihin. OSAKO tiedottaa jäseniään uusista eduista ja nostaa esille etuja tarjoavia yrityksiä mm. joka toinen viikko kaikille Oamkin opiskelijoille lähetettävässä uutiskirjeessä. Opiskelijakunnan jäsenen tunnistaa Suomen opiskelijakuntien liiton, eli SAMOKin, kuvallisesta kortista.

Tapahtumat

OSAKO järjestää vuoden aikana useita baari- ja ulkoilmatapahtumia, joiden kävijämäärät vaihtelevat 300:sta 1700 henkilöön. Sponsorit saavat näkyvyyttä tapahtumaa markkinoitaessa ja/tai paikan päällä.

Anna palautetta

Mättääkö opinnoissasi jokin? Haluatko kiittää OSAKOa hyvistä bileistä? Olet oikeassa paikassa. Palautteen saa antaa nimen kera tai ilman.

  " />
  Tapio Korhonen

  Pääsihteeri

  tapio.korhonen@oamk.fi
  +358 50 317 4933

  Toimenkuvaani kuuluu pitää huolta, että tilatut opiskelijakortit tavoittavat tilaajansa, OSAKOn järjestelmät toimivat ja toimijoillamme olisi parhaat mahdolliset olosuhteet toteuttaa opiskelijakunnan tehtäviä. Häärään taustalla, huolehdin talousasioista, pidän seiniä pystyssä ja asiakirjat järjestyksessä. Olen Oamkin kasvatteja ja toiminut opiskelijakunnan palveluksessa vuodesta 2008. Työssäni mielen pitää virkeänä aidosti erilaiset ja vaihtelevat työpäivät, mutta ennen kaikkea ihmiset, joiden kanssa ja joille toimintaa toteutetaan. Nimenomaan nuorten kanssa työskenteleminen on tämän työn suola.

  " />
  Anna-Lyydia Kopperoinen

  Asiantuntija

  anna-lyydia.kopperoinen@oamk.fi
  +358 50 317 4935

  Olen aurinkoinen, positiivinen ja aktiivinen Anna-Lyydia. Aloitin asiantuntijana OSAKOssa vuoden alussa. Työtehtäviini kuuluvat viestintä, kansainväliset asiat ja ystäväperhetoiminta.

  Työhistoriani on sellainen, että valmistuin filosofian maisteriksi Oulun yliopistosta kesällä 2019, sen jälkeen olen ollut viestintäsuunnittelija Ely-keskuksessa. Olen asunut neljästi ulkomailla elämäni aikana. Viimeksi asuin Mongoliassa keväällä 2019. Työssäni OSAKOssa pääsen esimerkiksi kannustamaan muita lähtemään vaihtoon. Rakastan kieliä ja kulttuureja. Tällä hetkellä opiskelen vapaa-ajallani pohjoissaamen kieltä.

  " />
  Venla Juntto

  Asiantuntija

  venla.juntto@oamk.fi

  +358 50 317 4935

  Viestinnän asiantuntijana suunnittelen, toteutan ja julkaisen OSAKOn toimintaan liittyviä artikkeleita, tiedotuksia, somea ja muita juttuja. Kansainvälisten asioiden tiimoilta pyöritän esimerkiksi ystäväperhetoiminta-asioita ja olen mukana kansainvälisten tapahtumien järjestämisessä.

  Yhteistyössä

  Ihanaa olla osakolainen!