Päiväys

Mitä pitää tietää työelämän pelisäännöistä kesätöissä? Talent Boost ja SAK järjestävät aiheesta tapahtuman Tellus Stagella 28.3.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Talent Boostin ja SAK:n yhteistyönä järjestettävä työelämän pelisäännöt -tapahtuma rantautuu Tellus Stagelle (Linnanmaan kampus, yliopiston puoli) nyt toista kertaa!

Tervetuloa mukaan kuulemaan työelämän pelisäännöistä ja kysymään työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista. Tapahtumassa kuullaan mistä saa apua ongelmatilanteissa, ja se on hyödyksi niin oman alan kesätöitä saaneille kuin muun alan kesätöihin meneville. Session aikana käydään läpi mm. työsopimuksen sisältöä, vinkkejä työnhakuun, saadaan tietoa koeajasta ja perehdytyksestä, ja paljon muuta!

Tapahtuma järjestetään sekä suomeksi että englanniksi: suomeksi torstaina 28.3. klo 10-11.30, ja englanniksi samana päivänä klo 13-14.30. Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus