Päiväys

Mitä pitää tietää työelämän pelisäännöistä kesätöissä? Talent Boost ja SAK järjestävät aiheesta tapahtuman Tellus Stagella 28.3.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Talent Boostin ja SAK:n yhteistyönä järjestettävä työelämän pelisäännöt -tapahtuma rantautuu Tellus Stagelle (Linnanmaan kampus, yliopiston puoli) nyt toista kertaa!

Tervetuloa mukaan kuulemaan työelämän pelisäännöistä ja kysymään työntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista. Tapahtumassa kuullaan mistä saa apua ongelmatilanteissa, ja se on hyödyksi niin oman alan kesätöitä saaneille kuin muun alan kesätöihin meneville. Session aikana käydään läpi mm. työsopimuksen sisältöä, vinkkejä työnhakuun, saadaan tietoa koeajasta ja perehdytyksestä, ja paljon muuta!

Tapahtuma järjestetään sekä suomeksi että englanniksi: suomeksi torstaina 28.3. klo 10-11.30, ja englanniksi samana päivänä klo 13-14.30. Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus