Päiväys

OSAKO täyttää pian 27 vuotta – juhlimme rokki-ikää cocktailtilaisuuden ja jatkojen muodossa torstaina 18.4.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Opiskelijakunta OSAKO varttuu aivan näillä näppäimillä 27-vuotiaaksi. Ikonisen iän kunniaksi järjestämme torstaina 18.4. cocktailtilaisuuden sekä sen jatkot – teemaan sopien tietenkin oulun legendaarisimmassa rokkimestassa, 45 Specialissa.

Cocktailtilaisuus alkaa kello 19, ja illan aikana ohjelmassa on esimerkiksi livemusiikkia, pientä syötävää ja juotavaa, juhlapuheita, tervehdyksiä sekä ansiomerkkien jakoa. Pukukoodina toimii cocktail + ansiomerkit. Saimme tilaisuudelle neljä mahtavaa sponsoria, joiden esittelyt löydät alta. Kiitämme sponsoreita lämpimästi tilaisuuden järjestämisen mahdollistamisesta jo tässä kohtaa!

Cocktailtilaisuus päättyy noin kello 22:30, jonka jälkeen vaihdamme hieman rennompiin ja rokkihenkisempiin tunnelmiin, kun jatkot villitsevät nelifemman. Jatkoja tähdittää kaksi paikallista artistia: kello 23:00 vinttikerroksen lavan valtaa draq-artisti Miss Lumiere, ja kello 23:30 kellarissa rokataan Keppikerjäläiset-bändin tahtiin.

Cocktailtilaisuuden lipunmyynti päättyy torstaina 11.4. kello 12, jatkoille voi puolestaan ostaa lippuja aina 18.4. kello 21 saakka. Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan OSAKOa kanssamme!

OSAKO27 – COCKTAILTILAISUUTTA SPONSOROI

PSOAS – POHJOIS-SUOMEN ASUNTOSÄÄTIÖ

PSOAS on vuodesta 1971 saakka toiminut opiskelija-asuntosäätiö, jonka pääasiallinen tehtävä on tarjota edullista asumista Oulun opiskelijoille. PSOAS tarjoaa moderneja ja viihtyisiä opiskelija-asuntoja – olipa valintasi sitten opiskelijaklassikko eli solu, yksityisyyden takaava yksiö tai yhteisöllinen perheasunto.

AMMATTILIITTO PRO

Ammattiliitto Pro on suomalaisen työelämän ja -markkinoiden vahva, osaava ja vastuullinen vaikuttaja, jonka jäseniä ovat koulutetut ammattilaiset, asiantuntijat ja esihenkilöt alaan katsomatta. Ammattiliitto Pron perustehtävtä on parantaa sen jäsenten ja alalle kouluttautuvien toimeentuloa, hyvinvointia sekä kehittymis- ja työllistymismahdollisuuksia.

TEHY

Tehy on Suomen suurin sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan tutkinnon suorittaneiden (sekä alaa opiskelevien) ammattijärjestö, jonka päätehtävä on ajaa jäsentensä taloudellisia, ammatillisia sekä oikeudellisia etuja. Tehy vaikuttaa myös esimerkiksi lainsäädäntöön, työvoimapolitiikkaan, työelämän ratkaisuihin ja yhteiskunnallisiin muutoksiin.

TRADENOMIT

Tradenomit on tradenomien oma liitto ja yhteisö, jonka tehtävänä on varmistaa tradenomeille parhaat mahdolliset työehdot ja auttaa kaikin tavoin uralla eteenpäin. Liitto vaikuttaa tradenomien työelämään sekä laajemmin neuvottelemalla esimerkiksi työehtosopimuksista, että yksilötasolla sparraten, neuvoen ja puolustaen.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus