Päiväys

Mielenterveyden keskusliiton keväässä tarjolla monipuolisesti maksuttomia tapahtumia ja kursseja

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveysongelmia itse kokeneiden ihmisten järjestö, joka tarjoaa esimerkiksi valtakunnallista maksutonta asiantuntija- ja vertaistukea erilaisiin mielenterveyden ongelmiin. Liiton kevätohjelmassa on tarjolla myös runsaasti tapahtumia ja kursseja, joiden aiheet käsittelevät opiskelijaelämän vaikeuksia. Tsekkaa esimerkkejä alta tai suoraan liiton sivuilta.

Elefantti palasissa: Vinkkejä tahmaisiin opintoihin 14.3. klo 17-19

Käytännön vinkkejä opintoihin, jotka eivät vaan tunnu sujuvan. Verkkoluento opiskelijoille ja opinnoista vielä haaveileville.

Elefantti palasissa: Tenttejä ja tuskailua – päästä irti suorittamisesta 18.4. klo 17-19

Käytännön vinkkejä tasapainon etsimiseen opintokiireiden keskelle. Verkkoluento opiskelijoille ja opinnoista vielä haaveileville.

Opinnot kuin loputon pitäisi

Tukea opintoihin, jaksamiseen ja mielenterveyden haasteisiin. Verkkokurssi, jota voi käydä omaan tahtiin, omien pohdintojen tueksi missä vaan, milloin vaan. Auki koko ajan.

Ahdistus kuin usvainen suo

Tukea ahdistuneisuuteen ja paniikkihäiriöön. Verkkokurssia voi käydä omaan tahtiin, omien pohdintojen tueksi missä vaan, milloin vaan. Auki koko ajan.

https://bit.ly/42RAzpA

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus