Päiväys

Mielenterveyden keskusliiton keväässä tarjolla monipuolisesti maksuttomia tapahtumia ja kursseja

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveysongelmia itse kokeneiden ihmisten järjestö, joka tarjoaa esimerkiksi valtakunnallista maksutonta asiantuntija- ja vertaistukea erilaisiin mielenterveyden ongelmiin. Liiton kevätohjelmassa on tarjolla myös runsaasti tapahtumia ja kursseja, joiden aiheet käsittelevät opiskelijaelämän vaikeuksia. Tsekkaa esimerkkejä alta tai suoraan liiton sivuilta.

Elefantti palasissa: Vinkkejä tahmaisiin opintoihin 14.3. klo 17-19

Käytännön vinkkejä opintoihin, jotka eivät vaan tunnu sujuvan. Verkkoluento opiskelijoille ja opinnoista vielä haaveileville.

Elefantti palasissa: Tenttejä ja tuskailua – päästä irti suorittamisesta 18.4. klo 17-19

Käytännön vinkkejä tasapainon etsimiseen opintokiireiden keskelle. Verkkoluento opiskelijoille ja opinnoista vielä haaveileville.

Opinnot kuin loputon pitäisi

Tukea opintoihin, jaksamiseen ja mielenterveyden haasteisiin. Verkkokurssi, jota voi käydä omaan tahtiin, omien pohdintojen tueksi missä vaan, milloin vaan. Auki koko ajan.

Ahdistus kuin usvainen suo

Tukea ahdistuneisuuteen ja paniikkihäiriöön. Verkkokurssia voi käydä omaan tahtiin, omien pohdintojen tueksi missä vaan, milloin vaan. Auki koko ajan.

https://bit.ly/42RAzpA

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus