Päiväys

Onko ystäväsi vuoden opiskelija, ansaitsisko lehtorisi vuoden opettaja-tittelin? Äänestä Oamkin vuoden opea&opiskelijaa nyt!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oamkin & OSAKOn perinteinen vuoden opettaja&opiskelija -äänestys on alkanut ja jatkuu 12.5. saakka. Kannustamme äänestämään matalalla kynnyksellä, olitpa sitten Oamkin opiskelija tai henkilökunnan edustaja!

Esityksen tekijä voi olla joko yksittäinen henkilö tai ryhmä, kuten esimerkiksi koulutusalajärjestö. Esitykset tulee lähettää alta löytyvän lomakelinkin kautta 12.5. mennessä, jonka jälkeen OSAKOn hallitus valitsee tittelien saajat ehdotusten perusteella. Voittajakaksikko julkistetaan ja palkitaan syksyllä lukuvuoden avajaisten yhteydessä.

Valintakriteerit
Vuoden opettajalta löytyy osaamista esimerkiksi seuraavissa:

Ammattitaitoisuus ja pedagoginen osaaminen
Opetuksen kehittämiseen liittyvät ansiot (esim. opetusmetodien ja -materiaalien kehittäminen)
Osaamisen laaja-alaisuus
Työelämälähtöisyys
Ohjaukselliset ansiot (esim. opettajatuutoritoiminta, HOPS-ohjaus, opinto-ohjaus, opinnäytetöiden ohjaus)
Hyvät vuorovaikutustaidot & positiivinen asenne

Vuoden opiskelijalta puolestaan toivotaan esimerkiksi positiivista otetta koulunkäyntiin. Hän osallistuu aktiivisesti koulutusta kehittävään toimintaan, tsemppaa tovereitaan, verkostoituu ahkerasti ja vaikuttaa omalla toiminnallaan positiivisesti tutkinto-ohjelmansa sekä koko ammattikorkeakoulun ilmapiiriin.

Jos mielessäsi on kuvauksiin sopivat henkilöt, jätä ehdotuksesi tämän linkin kautta!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus