Päiväys

Kirjasto tiedottaa: Luodaan yhdessä turvallisemman tilan periaatteet kirjastoon – vastaa kyselyyn (ja voit voittaa leffalippuja)!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oulun yliopiston kirjasto tiedottaa:

Me Oulun yliopiston kirjastossa haluamme turvata kaikille asiakkaillemme häirinnästä, kiusaamisesta, ahdistelusta sekä syrjinnästä vapaat tilat ja palvelut kaikissa toimipaikoissamme (Tiedekirjasto Pegasus, Lääketieteen kirjasto, Sosiaali- ja terveysalan kirjasto sekä Oulaisten oppimiskeskus). Vastaa lyhyeen kyselyymme ja kerro meille, mitkä ovat juuri sinun mielestäsi tärkeimpiä turvallista tilaa rakentavia periaatteita kirjastossa.

Vastaamalla kyselyyn voit auttaa meitä selvittämään, ovatko asiakkaamme kohdanneet tai huomanneet häirintää, ahdistelua tai syrjintää kirjaston tiloissa, sekä kertoa, mikä tekee kirjastosta turvallisemman tilan juuri Sinulle.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia ja voit halutessasi osallistua samalla leffalippujen arvontaan. Kysely toteutetaan siten, että siinä ei kerätä vastaajan yhteystietoja tai muita suoria tunnistetietoja ja kirjaston Turvallisemman tilan työryhmä käsittelee ne luottamuksella. Ethän kerro vastauksissa henkilötietoja tai muita arkaluonteisia tietoja.

Verkkokysely on avoinna 31.3. asti osoitteessa https://link.webropol.com/s/kirjastokysely

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus