Päiväys

Taskurahoja vailla? Hae Oamkin kevään pääsykokeiden valvojaksi 28.4. mennessä!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oamkin kevään valintakokeet järjestetään toukokuun viimeisellä viikolla Linnanmaan kampuksella, ja haemmekin nyt yhteensä 22 pääsykokeiden apuvalvojaa avustamaan valvontatehtävissä.

Varsinaiset valintakoepäivät ovat 27.–30.5.2024, ja perjantai 31.5. on varapäivä, jolloin valintakokeita ei välttämättä järjestetä. Apuvalvojat tekevät pääsykokeiden ajan jokaisena pääsykoepäivänä valvontaa 7:45–16:45 välisen ajan.

Tehtäviin kuuluu mm. pääsykokeeseen ilmoittautumisten vastaanottamista ja henkilöllisyyden tarkistamista, pääsykokeisiin osallistuvien avustamista tietoteknisissä ongelmissa, opastusta Oamkin Linnanmaan kampuksen tiloissa, pääsykoevalvontaa luokan takaosasta pääsykoetilaisuuksien ajan ja muita vastuuvalvojan osoittamia, pääsykokeen sujumisen varmistamiseksi välttämättömiä tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään suomen kielen hallintaa niin hyvin, että pystyy osallistumaan suomenkielisiin perehdytyksiin, omaksumaan suomenkieliset valvojan ohjeet ja kommunikoimaan valintakokeeseen osallistuvien kanssa suomeksi. Tehtävä edellyttää sitä, että apuvalvojalla on käytössään pääsykokeiden ajan puhelin, jonka kautta vastuuvalvoja tai vastuullinen järjestäjä voi hänet tavoittaa. Apuvalvojat osallistuvat myös 16.5. Oamkin järjestämään koulutukseen.

Työstä maksetaan palkkaa 11 €/tunti, josta vähennetään verot ja muut palkasta maksettavat, lakimääreiset sivukulut. Työnantajana valintakokeiden ajan toimii Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO ja pääsykoevalvoja toimittaa verokortin opiskelijakunnalle palkanmaksua varten.

Kiinnostuitko? Hae pääsykoevalvojaksi viimeistään 28.4.2024. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen tapio.korhonen(at)oamk.fi. Muista mainita hakemuksessa selkeästi myös koulun sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotka tehtävään valittujen osalta toimitetaan koululle yhteystiedoiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijakunnan pääsihteeri Tapio Korhonen, tapio.korhonen@oamk.fi, 050 317 4933.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus