Päiväys

Hae OSAKOn hallitukseen vuodelle 2023!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Joulukuu on täällä, ja sehän tietää myös sitä, että vuosi vaihtuu pian – ja samalla OSAKOn hallitus! Siksipä OSAKOn hallitushaku vuodelle 2023 on nyt virallisesti auki. Lue lisää OSAKOn hallituksen toiminnasta ja hakuohjeista tästä blogitekstistä!

Mistä on kyse?

OSAKOn hallitus vastaa OSAKOn päivittäisestä toiminnasta yhdessä työntekijöiden kanssa. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, yhdestä kahteen varapuheenjohtajaa ja neljästä kuuteen jäsentä. Tehtävät ovat monipuoliset: muun muassa tapahtumien järjestäminen, tuutoritoiminta, Oamkin vaihto-opiskelijoiden ryhmäytymisen koordinoiminen sekä opiskelijoiden edunvalvonta ovat hallituksen vastuulla. Hallitus tuo siis jokaisen opiskelijan ääntä kuuluviin.

OSAKOn hallitus on niin sanottu työhallitus: Jäsenille maksetaan palkkiota kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta ympäri vuoden. Palkkio vastaa noin opintotuen ja yleisen asumistuen suuruista summaa kuukausittain. OSAKOn hallitukseen kuuluminen vaatii ajallisesti melko suurta sitoutumista, mutta hyvällä ajankäytön koordinoinnilla hallitustyön ohessa voi kuitenkin ehtiä myös suorittamaan joitain opintoja ja/tai työskentelemään muissa töissä.

Uusi hallitus jakaa itse omat vastuualueensa hallituksen järjestäytymiskokouksessa. Tämän vuoksi esimerkiksi nykyiset vastuualueet eivät ole pysyviä, vaan niitä voidaan jakaa eri tavoin hallituksen kesken yhteisesti sopimalla. Vastuualueiden nykyisen jakautumisen voi tarkistaa yhteystiedoista: http://osakoweb.fi/yhteystiedot/.

Hakeminen

Vuoden 2023 hallitus valitaan edustajiston järjestäytymiskokouksessa maanantaina 12.12.2022. Kokous järjestetään Oamkin Linnanmaan kampuksella Valkama-nimisessä auditoriossa. Tarkka kellonaika ilmoitetaan pian.

Voit hakea hallitukseen kahdella mahdollisella tavalla: Joko lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen osako(at)osakoweb.fi. TAI voit asettua ehdolle hallitukseen vasta edustajiston järjestäytymiskokouksessa.

Mikäli lähetät hakemuksen etukäteen, lähetä se SUNNUNTAIHIN 11.12. mennessä. Kerro hakemuksessasi seuraavat asiat:
Miksi haet hallitukseen?
Mikä pesti sinua kiinnostaa ja miksi?
Miksi sinut pitäisi valita hallitukseen?
Hallitustyöskentely on paljolti yhdessä tekemistä. Miten kuvailisit tiimityötaitojasi?
Millaista hallitustyöskentelyn kannalta hyödyllistä kokemusta sinulla on?

Huomioi, että sääntömääräinen neuvottelukunta valmistelee edustajistolle esityksen saapuneiden hakemusten perusteella. Mikäli edustajisto ei hyväksy esitystä, se raukeaa ja kokouksessa järjestetään vaalit. Muista siis lähettää hakemuksesi!

Uuden hallituksen toimikausi alkaa tammikuussa 2023.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit tiedustella asiasta lisätietoja edustajiston puheenjohtaja Marcel Rotánilta, istvan.rotan@oamk.fi.

Nähdään kokouksessa, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Ystäväperhehaku vuodelle 2023 on nyt auki!

Oululainen tai lähitienoolla asuva – kaipaatko elämääsi enemmän eksotiikkaa, mutta et tahtoisi lähteä sen perässä ihan kaukomaille saakka? Hae mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystäväperhetoimintaan ja nauti kansainvälisyydestä ja uusista ystävistä koti-Oulusta

Lue kirjoitus

Hyvinvointiviikko valtaa Oulun korkeakoulut ensi viikolla

Hyvinvointiviikko on täällä jälleen – ja tällä kertaa kenties suurempana kuin koskaan aiemmin! Niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia tukeva Hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47 Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Pääjärjestäjinä toimivat hyvinvointihanke

Lue kirjoitus

Syksyn 2022 Going Abroad -apurahahaku on auki!

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO jakaa kaksi kertaa vuodessa Going Abroad -apurahaa ulkomaan vaihtoon tai harjoitteluun lähtevälle opiskelijalle. Syksyn 2022 hakuaika on 11.11.–28.11. Apurahaa voi hakea kuka tahansa OSAKOn jäsen. Apurahan

Lue kirjoitus