Päiväys

Hae OSAKOn hallitukseen vuodelle 2023!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Joulukuu on täällä, ja sehän tietää myös sitä, että vuosi vaihtuu pian – ja samalla OSAKOn hallitus! Siksipä OSAKOn hallitushaku vuodelle 2023 on nyt virallisesti auki. Lue lisää OSAKOn hallituksen toiminnasta ja hakuohjeista tästä blogitekstistä!

Mistä on kyse?

OSAKOn hallitus vastaa OSAKOn päivittäisestä toiminnasta yhdessä työntekijöiden kanssa. Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, yhdestä kahteen varapuheenjohtajaa ja neljästä kuuteen jäsentä. Tehtävät ovat monipuoliset: muun muassa tapahtumien järjestäminen, tuutoritoiminta, Oamkin vaihto-opiskelijoiden ryhmäytymisen koordinoiminen sekä opiskelijoiden edunvalvonta ovat hallituksen vastuulla. Hallitus tuo siis jokaisen opiskelijan ääntä kuuluviin.

OSAKOn hallitus on niin sanottu työhallitus: Jäsenille maksetaan palkkiota kesä- ja heinäkuuta lukuun ottamatta ympäri vuoden. Palkkio vastaa noin opintotuen ja yleisen asumistuen suuruista summaa kuukausittain. OSAKOn hallitukseen kuuluminen vaatii ajallisesti melko suurta sitoutumista, mutta hyvällä ajankäytön koordinoinnilla hallitustyön ohessa voi kuitenkin ehtiä myös suorittamaan joitain opintoja ja/tai työskentelemään muissa töissä.

Uusi hallitus jakaa itse omat vastuualueensa hallituksen järjestäytymiskokouksessa. Tämän vuoksi esimerkiksi nykyiset vastuualueet eivät ole pysyviä, vaan niitä voidaan jakaa eri tavoin hallituksen kesken yhteisesti sopimalla. Vastuualueiden nykyisen jakautumisen voi tarkistaa yhteystiedoista: http://osakoweb.fi/yhteystiedot/.

Hakeminen

Vuoden 2023 hallitus valitaan edustajiston järjestäytymiskokouksessa maanantaina 12.12.2022. Kokous järjestetään Oamkin Linnanmaan kampuksella Valkama-nimisessä auditoriossa. Tarkka kellonaika ilmoitetaan pian.

Voit hakea hallitukseen kahdella mahdollisella tavalla: Joko lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi osoitteeseen osako(at)osakoweb.fi. TAI voit asettua ehdolle hallitukseen vasta edustajiston järjestäytymiskokouksessa.

Mikäli lähetät hakemuksen etukäteen, lähetä se SUNNUNTAIHIN 11.12. mennessä. Kerro hakemuksessasi seuraavat asiat:
Miksi haet hallitukseen?
Mikä pesti sinua kiinnostaa ja miksi?
Miksi sinut pitäisi valita hallitukseen?
Hallitustyöskentely on paljolti yhdessä tekemistä. Miten kuvailisit tiimityötaitojasi?
Millaista hallitustyöskentelyn kannalta hyödyllistä kokemusta sinulla on?

Huomioi, että sääntömääräinen neuvottelukunta valmistelee edustajistolle esityksen saapuneiden hakemusten perusteella. Mikäli edustajisto ei hyväksy esitystä, se raukeaa ja kokouksessa järjestetään vaalit. Muista siis lähettää hakemuksesi!

Uuden hallituksen toimikausi alkaa tammikuussa 2023.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit tiedustella asiasta lisätietoja edustajiston puheenjohtaja Marcel Rotánilta, istvan.rotan@oamk.fi.

Nähdään kokouksessa, lämpimästi tervetuloa mukaan!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Vaalikuulutus: OSAKOn edustajistovaalit 2023

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALISTA. Edustajistovaaleissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 15–20 edustajaa sekä enintään saman verran varajäseniä. Vaalikelpoisia ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet OSAKOn jäsenet. Edustajistovaali järjestetään 1.11.2023 klo 12:00-8.11.2023

Lue kirjoitus

Mielenterveystukea on saatavilla kesälläkin

Paha olo tai muutokset mielenterveydessä eivät tullessaan katso aikaa eivätkä paikkaa, ja siksi haluamme muistuttaa, että apua ja tukea on saatavilla kesälläkin. Alta löydät esimerkkejä etenkin Oulun alueella vaikuttavista tahoista,

Lue kirjoitus