Päiväys

Hallituksen täydennyshaku: Hae OSAKOn hallituksen sosiaalipoliittiseksi vastaavaksi viimeistään 19.6.!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Hei Oamkin opiskelija ja OSAKOn jäsen, kiinnostaisiko sinua…

✅edistää kanssaopiskelijoiden hyvinvointia?
✅ saada äänesi kuuluviin ja vaikuttaa?
✅ päästä osaksi aktiivista ja rennonrempseää OSAKOn porukkaa?

Jos vastauksesi ovat kyllä, kyllä ja kyllä, sosiaalipoliittisen vastaavan pesti sopisi juuri sinulle!

OSAKO hakee nyt hallitukseensa sosiaalipoliittista vastaavaa loppuvuodeksi 2024. Haku on nyt käynnissä ja valinta tehdään OSAKOn kevätkokouksessa ensi keskiviikkona 19.6.2024 klo 17 alkaen.

Miten haen?

Tule kokoukseen paikan päälle (Valkama, Linnanmaa) tai etänä. Jos haluat osallistua kokoukseen etänä, ilmoita asiasta OSAKOn edustajiston puheenjohtajalle sähköpostitse taru.kyllonen@oamk.fi. Mikäli et pääse osallistumaan kokoukseen ollenkaan, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi niin ikään sähköpostitse Tarulle. Sähköiset hakemukset tulee lähettää viimeistään keskiviikkona 19.6. kello 12.

Valmistaudu kertomaan itsestäsi ja perustelemaan, miksi sinut tulisi valita kyseiseen pestiin. Huomioithan myös, että sinun tulee olla OSAKOn jäsen hakeaksesi paikkaa!

Heräsikö lisäkysymyksiä? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen osako@osakoweb.fi! Hallituksen toiminnasta voit lukea lisää täältä.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus