Päiväys

Haluatko vaikuttaa opiskelija-asumiseen Oulussa? Haku PSOASin hallitukseen on nyt auki!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiö – PSOAS on vuonna 1971 perustettu opiskelija-asuntosäätiö, jonka tehtävänä on tarjota edullista asumista oululaisille opiskelijoille. Säätiön ovat perustaneet Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Domus Botnica -säätiö ja Pohjois-Suomen oppilasasuntolat Oy. Nykyisin PSOAS omistaa yli 5 500 asuntopaikkaa.

OSAKO hakee nyt yhtä Oamkin opiskelijakunnan edustajaa Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön hallitukseen kaudelle 2024–2026. PSOASin hallitukseen kuuluu yhteensä 11 jäsentä, ja avoinna on nyt yksi hallituksen jäsenen paikka. PSOAS tarjoaa näköalapaikan opiskelija-asumiseen ja säätiön päätöksentekoon.

Hallitus huolehtii säätiön hallinnosta ja siitä, että säätiön toiminta järjestetään asianmukaisesti tarkoituksen toteutumiseksi. Hallitus vastaa siitä, että säätiön kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Hallituksen jäsenille maksetaan palkkio.

Hallitustyöskentelyssä on eduksi huolellisuus ja kiinnostus pitkän aikavälin päätöksentekoon opiskelija-asumisessa. Aikaisempi kokemus hallitustyöskentelystä ei ole välttämätöntä, mutta se on hyödyksi. Tärkeintä on vastuullisuus ja halu perehtyä käsiteltäviin asioihin. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista. OSAKOn hallitus valitsee opiskelijakunnan edustajan PSOASin hallitukseen kokouksessaan hakuajan päättymisen jälkeen marraskuun aikana.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot motivaatiostasi ja osaamisestasi sekä tehtävän kannalta keskeisimmät mahdolliset luottamustoimesi. Voit liittää hakemuksen mukaan CV:n. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 12.11.2023 osoitteeseen tapio.korhonen@oamk.fi.

Lisätietoja:
OSAKOn pääsihteeri Tapio Korhonen, tapio.korhonen@oamk.fi

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus