Päiväys

Hyvinvointiviikkoa vietetään jälleen 20.-24.11.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OSAKOn, OYYn, Oulun ammattikorkeakoulun sekä Oulun yliopiston yhteinen Hyvinvointiviikko saapuu jälleen piristämään harmaata marraskuuta 20.-24.11.2023! Nimensä mukaisesti viikko on omistettu erilaisille hyvinvointiaiheisille tapahtumille ja aktiviteeteille, joita tullaan kokemaan niin Linnanmaan kuin Kontinkankaankin kampuksilla.

Hyvinvointiviikon tapahtumiin ovat tervetulleita opiskelijoiden lisäksi myös henkilökunnan jäsenet. Alta löydät listauksen ammattikorkeakoulun puolelle sijoittuvista tapahtumista, mutta jos haluat vierailla visiitillä yliopiston puolella, löydät sinne sijoittuvan ohjelmatarjonnan esimerkiksi OYYn verkkosivuilta.

Yliopiston puolella järjestettävän ohjelmiston sekä allaolevan listauksen ohella viikon aikana on luvassa myös UniMoven ilmaisia näytetunteja. Lisätietoa näytetunneista löydät täältä.

MAANANTAI 20.11.

KLO 9–11.30 Neulenurkkaus / Tervetuloa aloittamaan hyvinvointiviikko rauhallisissa merkeissä! Neulenurkkauksessa voit tehdä yhteistä tilkkutäkkiä tai jatkaa omaa neuletyötäsi hyvässä seurassa. Tarjolla on myös aamukahvia ja -teetä! Tapahtumaa järjestävät hyvinvointituutorit OSAKOn keittiöllä.

KLO 18-20.30 Leffailta / Hyvinvointituutoreiden järjestämänä Valkamassa, Linnanmaalla.

TIISTAI 21.11.

KLO 11.30–13 Kohtaamispaikka Kontinkankaalla / Tervetuloa jutustelemaan ja kahvittelemaan Kontinkankaalle Louhen 2.kerrokseen. Paikalla myös kampusopo Elina ja oppilaitospastori Jenni.

KLO 13–15 Lautapeli-iltapäivä / Hyvinvointituutoreiden vetämänä OSAKOn keittiöllä.

KLO 19–22 Reenis-ilta / Luovalla liikuntasali Reeniksellä pääset liikkumaan luovasti temppuillen trampoliineilla, airtrackeillä, parkourin, voimistelun ja vaikka sirkustelun merkeissä. Löydät Reenikseltä myös punttisalin ja joogatilan erillisestä tilasta. (Jooga ja taitotila käytössä kuukausijäsenillä ja kertalippulaisilla varattujen aikojen ulkopuolella, joten esimerkiksi tapahtuman aikaan joogasalissa voi olla varauksia.) Tähän tapahtumaan myydään erilliset liput tiistaina 14.11. kello 12 alkaen Kide.Appissa. Lippuhinnat 5/7 euroa.

KESKIVIIKKO 22.11.

KLO 10–15 Hyvinvointimessut Linnanmaalla / Hyvinvointimessuilla pääset tapaamaan kymmenittäin paikallisia toimijoita. Oamkin puolella messut järjestetään 2.kerroksessa, yliopistolla ne jatkuvat aina oransseille naulakoille saakka.

TORSTAI 23.11.

KLO 12–12.45 Taidekävely Linnanmaan kampuksella / Pysähdy hetkeksi taiteen äärelle ja lähde tutustumaan Linnanmaan kampuksen taidekokoelmaan! Luvassa mielenkiintoisia tarinoita sekä teoksista että taiteilijoista. Taidekierroksen vetäjänä toimii Tiina Tolonen. Aloitus Poiju-tilan edestä.

KLO 14–16 Haalarimerkkien ompelua / Hyvinvointituutoreiden vetämänä OSAKOn keittiöllä Linnanmaalla.

KLO 16-17.30 Lautapeli-iltapäivä / Opojen vetämänä OSAKOn keittiöllä Linnanmaalla.

PERJANTAI 24.11.

KLO 12.15–13.15 Joulukalenteribingo / Jouluun on enää kuukausi, joten tule, pelaa ja voita itsellesi joulukalenteri! Bingoa järjestää OSAKOn lisäksi Oulun seurakuntien oppilaitostyö. Bingo järjestetään Linnanmaalla kampuskahvila Messissä.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus