Päiväys

Marraskuussa korkeakouluyhteisömme juhlistaa kulttuurien fuusiota – Global Week -tapahtumaviikko 18.-22.11.2024

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Global Week -tapahtumaviikon aikana pääset tutustumaan maailmaan täällä koti-Oulussa, poistumatta kampukselta!

Viikon ohjelmaan sisältyy monelle varmasti jo entuudestaan tuttuja tapahtumia, kuten Festival of Cultures ja Study Abroad Fair, mutta myös uusia tuttavuuksia ja yllätyksiä. Kaikki viikon tapahtumat keskittyvät kulttuurien fuusioon, eli toisin sanoen niiden yhdistelyyn – Global Week yhdistää suomalaista ja oululaista kulttuuria muiden korkeakouluyhteisömme edustamien kulttuurien kanssa.

Haluatpa sitten maistella ruokia, nähdä tanssi- ja musiikkiesityksiä, oppia jotain uutta sinulle vieraista kulttuureista tai vaikka perustaa start-up-yrityksen, viikon ohjelmasta löytyy jokaiselle jotakin. Viikon tapahtumat ovat avoimia Oulun yliopiston ja Oamkin opiskelijoille sekä henkilökunnalle, mutta myös jokaiselle oululaiselle ja Oulussa vierailevalle. Tapahtumakokonaisuutta ovat järjestämässä myös OSAKO ja OYY.

Pysy kuulolla – koko ohjelma julkistetaan alkusyksystä!

Älä missaa mahdollisuuttasi laajentaa horisonttiasi ja tutustua kansainväliseen korkeakouluyhteisöömme! Pysy kuulolla, merkkaa viikko kalenteriisi ja seuraa tapahtuman tiedotusta – viikon ohjelma ja lisätietoja julkaistaan lähempänä syksyä viikon tapahtumasivulla.

Tervetuloa juhlimaan kulttuurien fuusiota!

Oulu on vuoden 2026 Euroopan kulttuuripääkaupunki. Global Week on osa Oulu2026-kulttuuriohjelmaa ja kulttuuri-ilmastonmuutosta.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus