Päiväys

Miten jaksat opinnoissasi? Vastaa OHJY-hankkeen kyselyyn ja voita leffalippuja!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima OHJY-hanke (Ohjauksella hyvinvointia) tahtoisi kuulla opiskelijoiden kokemuksia hyvinvoinnista ja jaksamisesta opinnoissa. Voit vaikuttaa opiskelijahyvinvoinnin ja erilaisten tukimuotojen kehittämiseen osallistumalla kyselyyn!

• Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 min ja se on auki 27.3.–23.4.2023.
• Vastaukset kerätään anonyymisti, joten yksittäistä vastaajaa ei pysty tunnistamaan.
• Kyselyn tuloksia hyödynnetään opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseen ja niistä kerrotaan
hankkeen omilla verkkosivuilla korkeakoulutukee.fi.
• Vastanneiden kesken arvotaan leffalippuja!

Kysely on osa Ohjauksella hyvinvointia (OHJY) -hanketta, joka edistää korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä. Kyselyn kohderyhmään kuuluu OHJY-hankkeessa mukana olevien korkeakoulujen opiskelijat, joita on yli 36 000. Myös Oamk on mukana hankkeessa.

Siirry kyselyyn tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/A8C49364934134CD

Kyselystä vastaava organisaatio on hankkeen päätoteuttaja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Mahdolliset kyselyyn liittyvät kysymykset ja kommentit voi lähettää sähköpostitse leea.naamanka@diak.fi. Voit seurata hanketta Instagramissa tilillä @korkeakoulutukee.

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoimassa hankkeessa ovat Oamkin ohella mukana Kajaanin ammattikorkeakoulu (Kamk), Metropolia Ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu sekä opiskelijakunnat KAMO, O’Diako ja TUO sekä järjestökumppanit Nyyti Ry ja Diakonissalaitos/VAMOS. Hanke saa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Hankkeen toiminta-aika on 6.4.2021–31.12.2023.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Mielenterveystukea on saatavilla kesälläkin

Paha olo tai muutokset mielenterveydessä eivät tullessaan katso aikaa eivätkä paikkaa, ja siksi haluamme muistuttaa, että apua ja tukea on saatavilla kesälläkin. Alta löydät esimerkkejä etenkin Oulun alueella vaikuttavista tahoista,

Lue kirjoitus