Päiväys

Miten jaksat opinnoissasi? Vastaa OHJY-hankkeen kyselyyn ja voita leffalippuja!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima OHJY-hanke (Ohjauksella hyvinvointia) tahtoisi kuulla opiskelijoiden kokemuksia hyvinvoinnista ja jaksamisesta opinnoissa. Voit vaikuttaa opiskelijahyvinvoinnin ja erilaisten tukimuotojen kehittämiseen osallistumalla kyselyyn!

• Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 min ja se on auki 27.3.–23.4.2023.
• Vastaukset kerätään anonyymisti, joten yksittäistä vastaajaa ei pysty tunnistamaan.
• Kyselyn tuloksia hyödynnetään opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseen ja niistä kerrotaan
hankkeen omilla verkkosivuilla korkeakoulutukee.fi.
• Vastanneiden kesken arvotaan leffalippuja!

Kysely on osa Ohjauksella hyvinvointia (OHJY) -hanketta, joka edistää korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä. Kyselyn kohderyhmään kuuluu OHJY-hankkeessa mukana olevien korkeakoulujen opiskelijat, joita on yli 36 000. Myös Oamk on mukana hankkeessa.

Siirry kyselyyn tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/A8C49364934134CD

Kyselystä vastaava organisaatio on hankkeen päätoteuttaja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Mahdolliset kyselyyn liittyvät kysymykset ja kommentit voi lähettää sähköpostitse leea.naamanka@diak.fi. Voit seurata hanketta Instagramissa tilillä @korkeakoulutukee.

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoimassa hankkeessa ovat Oamkin ohella mukana Kajaanin ammattikorkeakoulu (Kamk), Metropolia Ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu sekä opiskelijakunnat KAMO, O’Diako ja TUO sekä järjestökumppanit Nyyti Ry ja Diakonissalaitos/VAMOS. Hanke saa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Hankkeen toiminta-aika on 6.4.2021–31.12.2023.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Hyvinvointiviikkoa vietetään jälleen 20.-24.11.

OSAKOn, OYYn, Oulun ammattikorkeakoulun sekä Oulun yliopiston yhteinen Hyvinvointiviikko saapuu jälleen piristämään harmaata marraskuuta 20.-24.11.2023! Nimensä mukaisesti viikko on omistettu erilaisille hyvinvointiaiheisille tapahtumille ja aktiviteeteille, joita tullaan kokemaan niin Linnanmaan

Lue kirjoitus