Päiväys

Miten parantaisit Oulua opiskelijakaupunkina? Vastaa kyselyyn ja voita liput Qstockiin kahdelle!

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Millaisia opiskelijatapahtumia haluaisit nähdä enemmän Oulussa? Miten opiskelijoiden asumista tai liikkumista tulisi parantaa? Entä mitä mieltä olet harrastusmahdollisuuksista, puuttuuko Oulusta jotain sinulle mieluisaa?

Oulun kaupunki haluaa kuulla opiskelijoiltaan, mitä kaupungissa voitaisiin tehdä, jotta Oulusta tulisi entistä houkuttelevampi kaupunki opiskelijoille. Kaupungille on tärkeää, että opiskelijat viihtyvät kaupungissa opintojen aikana, ja että kaupunkiin haluttaisiin myös asettua valmistumisen jälkeen.

Vastaa, vaikuta ja osallistu arvontaan

Vastaa kyselyyn osoitteessa ouka.fi/vaikuta. Osallistumalla olet mukana mainioiden palkintojen arvonnassa! Vastaaminen vie vain 10 minuuttia. Kyselyssä voit kertoa ajatuksiasi muun muassa seuraavista teemoista:

Työ- ja harjoittelumahdollisuudet
Turvallisuus ja liikkuminen
Viihtyisyys ja asuminen
Harrastusmahdollisuudet
Opiskelijakulttuuri ja yhteisöllisyys
Mielikuva Oulusta opiskelijakaupunkina

Vastaajien kesken Oulun kaupunki arpoo muun muassa liput Qstockiin kahdelle, Oulun Sinfonian kausikonserttiliput vuoden 2024 konsertteihin, elokuvaliput elokuvateatteri Stariin ja GreenStar-aamiaislahjakortin kahdelle!

Haluatko vaikuttaa vielä enemmän? Osallistu työpajaan joulukuussa!

Kyselyyn vastaamisen lisäksi voit halutessasi osallistua työpajaan, jossa aiheeseen pureudutaan syvemmin. Työpajoissa tarkoituksena on luoda konkreettisia toimenpide-ehdotuksia Oulun kehittämiseksi opiskelijakaupunkina. Olipa mielessäsi pieni tai suuri idea, täällä se on tervetullut. Työpajaan voit ilmoittautua kyselyn lopussa.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Hyvinvointiviikkoa vietetään jälleen 20.-24.11.

OSAKOn, OYYn, Oulun ammattikorkeakoulun sekä Oulun yliopiston yhteinen Hyvinvointiviikko saapuu jälleen piristämään harmaata marraskuuta 20.-24.11.2023! Nimensä mukaisesti viikko on omistettu erilaisille hyvinvointiaiheisille tapahtumille ja aktiviteeteille, joita tullaan kokemaan niin Linnanmaan

Lue kirjoitus