Päiväys

#mood-hyvinvointihanke ja -viikko

MOOD on opiskelijakunta OSAKOn hyvinvointihanke Oamkin opiskelijoille. MOODin tavoitteena on saada koulusta kannatteleva yhteisö, jossa jokaisella on hyvä olla.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

MOOD on opiskelijakunta OSAKOn hyvinvointihanke Oamkin opiskelijoille. MOODin tavoitteena on saada koulusta kannatteleva yhteisö, jossa jokaisella on hyvä olla. Hankkeen tiimoilta on tulossa tapahtumia, hyvinvointivinkkejä ja esimerkiksi hyvinvointiviikko, joka järjestetään 11.-15.10.2021.

Pysy kuulolla, sillä luvassa on muun muassa huikeita hyvinvointiluentoja, mielenkiintoista messuohjelmaa ja paljon muuta!

Hankkeen ohjelmaan kuuluu myös Hyvinvointikoulun Mikko Törmälehdon luentosarja, joka koostuu kolmesta hyvinvointiaiheisesta luennosta:


Luento 1: Löytöretki muutokseen keskiviikkona 6.10. kello 16.30, tilassa Galleria Å:

Muutoksen psykologiaa ja muutosprosessia. Muutokseen sopeutuminen sisältää erilaisia vaiheita ja kussakin vaiheessa on erotettavissa erilaista toimintaa. Ihmiset myös sopeutuvat muutokseen yksilöllisesti, mikä näkyy yksilöllisinä toimintatapoina. Etäopiskeluun siirtyminen ollut iso muutos, jota on nyt jatkunut jo puolitoista vuotta. Tutkittujen muutosvaiheiden läpikäyminen auttaa kuulijaa ymmärtämään omaa sekä muiden opiskelijoiden toimintaa ja mahdollisia haasteita.

Luento 2: Löytöretki tavoitteisiin torstaina 14.10. kello 16.30 tilassa Galleria Å:

Motivaatioon ja tavoitteet. Osalla opiskelijoista on varmasti motivaatio kadoksissa jatkuvan etäopiskelun seurauksena, joten tässä olisi tärkeää auttaa opiskelijaa johtamaan omaa motivaatiotaan sekä tavoitteellista toimintaa. Jotta motivaatio voi roihuta, sitä on osattava johtaa. Mitkä arvot ovat oman tekemisen taustalla? Ihminen motivoituu arvojensa kautta ja siksi arvojen kirkastaminen on edellytys sisäisen motivaation syntymiselle. Kun tietää MIKSI teen sitä, mitä teen, on hyvä jatkaa varsinaiseen tavoiteprosessiin. Tavoiteprosessi on hyvä toteuttaa käytännön tehtävän muodossa, jolloin opiskelijat saavat teemasta enemmän lihaa luiden ympärille.


Luento 3: Löytöretki hyvinvointiin torstaina 4.11. kello 16.30 tilassa Galleria Å:

Psyykkisten ja fyysisten voimavarojen vaaliminen sekä palautuminen. Muutokseen sopeutuminen ja motivoituminen sekä tavoitteellinen toiminta vaativat energiaa. Energiavaje on tavoitteellisen toiminnan ja motivaation ylläpitämisen suuri riskitekijä ja siksi on tärkeää paneutua siihen, mikä merkitys on niin liikunnalla, ravinnolla sekä yleisellä elämänhallinnalla. Ideana on antaa hyvin konkreettisia ajatuksia hyvinvoinnista huolehtimiseen (uni, ravinto, liikunta).

Tervetuloa seuraamaan luentoja ja oppimaan mielen hyvinvoinnista!

https://www.hyvinvointikoulu.com/
https://www.osakomood.fi/

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus