Päiväys

Oamk Oy:n hallitukseen haetaan opiskelijajäsentä

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oulun ammattikorkeakoulun hallinnosta ja toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä vastaa yhtiökokouksen valitsema hallitus, jonne haetaan yhtä opiskelijajäsentä kahden vuoden välein. Tänä vuonna haku on jälleen auki, ja se alkaa tästä päivästä (torstai 30.3.) ja päättyy 19.4. kello 12.00.

Hallitus pitää yhtiökokouksen touko-kesäkuussa, josta valittavan opiskelijaedustajan toimikausi alkaa. Toimikausi jatkuu vuoteen 2025 saakka. Hallitus kokoontuu säännöllisesti noin kerran kuussa.

Vaalikuulutuksen löydät täältä.

Ehdokasilmoituslomakkeen löydät alta. Ehdokkaaksi asettuvien tulee palauttaa täytetty lomake OSAKOn toimistolle 19.4.2023 klo 12.00 mennessä. Voit toimittaa täytetyn ja allekirjoitetun lomakkeen skannattuna tai kuvana myös sähköpostitse osoitteeseen tapio.korhonen@oamk.fi, kirjoita tällöin perustelut joko sähköpostiviestiin tai laita perustelut liitetiedostona. Myös postitse toimittaminen onnistuu.

Lisätietoja tämän hetkisestä ammattikorkeakoulun hallituksesta saat täältä.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Mielenterveystukea on saatavilla kesälläkin

Paha olo tai muutokset mielenterveydessä eivät tullessaan katso aikaa eivätkä paikkaa, ja siksi haluamme muistuttaa, että apua ja tukea on saatavilla kesälläkin. Alta löydät esimerkkejä etenkin Oulun alueella vaikuttavista tahoista,

Lue kirjoitus