Päiväys

Ohjaus- ja urapalveluiden ryhmät ja workshopit keväällä 2024 – apua esimerkiksi opparintekoon tai esiintymisjännitykseen

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Ohjaus- ja urapalvelut järjestävät keväällä 2024 lukuisia ryhmiä ja workshoppeja, joihin myös Oamkin opiskelijat ovat tervetulleita. Tsekkaa lista tulevista ryhmistä alta! Lisätietoja löydät myös täältä.

Valmennuksella voimaa opintoihin -ryhmä
Kaipaisitko lisää innostumista ja motivaatiota opiskeluun? Haluaisitko löytää enemmän voimavaroja arkeen ja merkityksellisyyttä opintoihin? Tule löytämään omaa arkeasi ja opiskeluasi kannattelevia työvälineitä opiskelusi tueksi. Ilmoittautuminen ryhmään 31.1. mennessä.

Monialainen opinnäytetyöryhmä
Jumittaako opinnäytetyösi? Tarvitsetko vinkkejä opinnäytetyön edistämiseen? Kaipaatko vertaistukea? Älä puurra yksin, hae monialaiseen ryhmään! Edellytyksenä on, että sinulla on opinnäytetyöllesi nimetty ohjaaja tutkinto-ohjelmassasi ja olet jo aloittanut opinnäytetyön tekemisen. Hae mukaan ryhmään 25.1. klo 15 mennessä.

Kohti esiintymistä
Jännittävätkö esitelmät, puheet ja ryhmätilanteet, joissa pitää olla esillä? Neljä kertaa kokoontuva ryhmä on suunnattu esiintymis- ja viestintätilanteita jännittäville opiskelijoille. Tapaamiskerroilla tutustumme esiintymisjännitykseen psykoedukatiivisesta näkökulmasta. Tutkimme jännittämiseen liittyviä ajatuksia ja tunteita sekä harjoittelemme tietoisuustaitoja. Harjoittelemme lisäksi esiintymistilanteita turvallisessa ympäristössä ja kannustamme käyttäytymiskokeiluihin kurssilaisten halukkuuden mukaan. Kurssi tarjoaa myös vertaistukea jännittämiseen. Osallistujille tarjotaan vapaavalintaisena opintopsykologin yksilökäynti ennen ryhmää. Ilmoittaudu ryhmään 1.3. mennessä.

Tukea opiskeluun työpajat:

Aloittamisen vaikeus -työpaja
Tule taklaamaan aloittamisen vaikeus opintopsykologien järjestämään työpajaan! Työpajassa käydään läpi erilaisia vinkkejä ja tehdään harjoituksia, joiden avulla tartut toimeen silloinkin, kun se tuntuu vaikealta. Ilmoittaudu työpajaan 31.1. mennessä.

Fokusta opiskeluun -työpaja
Onko vaikea keskittyä opintoihin? Tuleeko katsottua enemmän Tiktokia kuin kirjoitettua esseetä? Kaksiosaisessa työpajassa esitellään keskittymiseen vaikuttavia tekijöitä ja saat monipuolisesti keinoja niin ajanhallintaan, rutiinien luomiseen, opiskelutekniikoihin kuin palautumiseenkin. Ilmoittaudu työpajaan 7.2. mennessä.

Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät Ohjauspalveluiden Ryhmät ja työpajat -sivulta.

Erotu työnhaussa -työpajat

Lisätietoa sekä ohjeet työpajoihin ilmoittautumiseen löydät Career Centren nettisivuilta.

CV-workshop
Tule paikan päälle viilaamaan CV ja hakemus kuntoon! Saat ajantasaiset vinkit CV:n muotoiluun ja oman osaamisen aukikirjoittamiseen. Ajankohdat 15.1. ja 5.2.

Haastatteluvinkit ja hissipuhe
Jännittääkö haastattelu? Miten otan työnantajaan yhteyttä? Miten tiivistän oman osaamisen muutamaan ydinlauseeseen? Tule mukaan työpajaan ja saat vinkkejä haastattelu – sekä kontaktointitilanteisiin! Ajankohdat 22.1. ja 12.2.

Sosiaalisen median perusteet työnhaussa ja video-CV
LinkedIn, Instagram, JobTeaser, Työmarkkinatori… Miten hyödynnän sosiaalista mediaa työnhaussa? Ja mitä jos tekisinkin video-CV:n? Ajankohdat 29.1. ja 19.2.

Työnhaun ABC
Onko työnhaku sinulle ajankohtaista, mutta et tiedä mistä aloittaa? Mitä tehdä ensimmäisenä? Kuinka vakuutan jo CV:ssä olevani se oikea? Mitä tarvitsen mukaan työhaastatteluun? Ajankohdat 11.3. ja 15.4.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus