Päiväys

Opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa edustajiston täydennysvaalista

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Edustajisto on opiskelijakunnan korkein päättävä elin, jonka 25 jäsentä valitaan joka syksy järjestettävällä vaalilla. Edustajisto kokoontuu tarpeen mukaan – vuodesta riippuen viidestä kymmeneen kertaa vuoden aikana. Edustajisto päättää opiskelijakunnan toiminnan suurimmista linjoista, ohjaa hallituksen ja työntekijöiden työtä sekä nimeää opiskelijaedustajat Oamkin hallintoon.

Syksyllä 2020 valitusta edustajistosta on valittu toimijoita opiskelijakunnan hallitukseen ja osa on valmistunut, joten vaalilautakunta näkee tärkeäksi täydentää edustajistoa, jotta sen toimintakyky ei vaarantuisi. Ehdokasasetteluaika on 4.5.-11.5. Kaikilla OSAKOn jäsenillä on äänioikeus sekä oikeus asettua ehdolle.

Tarvittaessa täydennysvaali järjestetään ti 1.6.- ti 8.6. Vaalin toteutuessa opiskelijakunnan jäsenet tulevat saamaan henkilökohtaisen äänestyslinkin jäseneksi liittyttäessä Kide.appiin jätettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Vaalikuulutuksen löydät täältä.

Ehdokasilmoituslomakkeen löydät täältä.

Ehdokkaaksi asettuvien tulee palauttaa täytetty ehdokasilmoituslomake OSAKOn toimistolle 11.5. klo 16:30 mennessä. Voit toimittaa täytetyn ja allekirjoitetun lomakkeen skannattuna tai kuvana myös sähköpostitse osoitteeseen tapio.korhonen@oamk.fi

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

OSAKO rekrytoi kahvilatyöntekijää

OSAKO rekrytoi kahvilatyöntekijää

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO on ammattikorkeakoulun opiskelijoiden lakisääteinen etu- ja palvelujärjestö. Edunvalvonnan lisäksi OSAKO tarjoaa monenlaisia palveluja opiskelijoille. Opiskelijakunnan toiminnasta vastaa palkkiollinen työhallitus ja palveluksessamme työskentelee viisi täysipäiväistä työntekijää sekä

Lue kirjoitus