Päiväys

OSAKO muistuttaa: Kaikissa tapahtumissamme on nollatoleranssi häirinnälle

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Vappu on monelle opiskelijalle yhtä juhlaa, mutta ennen kaikkea sen(kin) on oltava turvallista aikaa aivan jokaiselle. Tahdomme muistuttaa, että OSAKOlla on tapahtumissaan härinnän ja kiusaamisen suhteen aina ehdoton nollatoleranssi.

Mikäli kohtaat vapun aikana epäasiallista käytöstä missä tahansa tapahtumassa, voit olla yhteydessä vapun 2023 häirintäyhdyshenkilöihimme Taruun ja/tai Paulaan, joiden puhelinnumerot löydät oheisesta kuvasta. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse hairinta@osakoweb.fi. Lisätietoa häirintäyhdyshenkilötoiminnasta löydät täältä.

Ollaan ennakkoluulottomia, kunnioitetaan toisiamme ja puututaan epäasialliseen käytökseen. Muistetaan juoda vettä, syödä ja nukkua tarpeeksi sekä huolehtia toisistamme – sillä tavalla vappu on kuin onkin opiskelijan parasta aikaa.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Vaalikuulutus: OSAKOn edustajistovaalit 2023

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan vaalilautakunta kuuluttaa EDUSTAJISTOVAALISTA. Edustajistovaaleissa valitaan opiskelijakunta OSAKOn edustajistoon 15–20 edustajaa sekä enintään saman verran varajäseniä. Vaalikelpoisia ovat kaikki jäsenmaksun suorittaneet OSAKOn jäsenet. Edustajistovaali järjestetään 1.11.2023 klo 12:00-8.11.2023

Lue kirjoitus

Mielenterveystukea on saatavilla kesälläkin

Paha olo tai muutokset mielenterveydessä eivät tullessaan katso aikaa eivätkä paikkaa, ja siksi haluamme muistuttaa, että apua ja tukea on saatavilla kesälläkin. Alta löydät esimerkkejä etenkin Oulun alueella vaikuttavista tahoista,

Lue kirjoitus