Päiväys

OSAKO muistuttaa: Kaikissa tapahtumissamme on nollatoleranssi häirinnälle

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Vappu on monelle opiskelijalle yhtä juhlaa, mutta ennen kaikkea sen(kin) on oltava turvallista aikaa aivan jokaiselle. Tahdomme muistuttaa, että OSAKOlla on tapahtumissaan härinnän ja kiusaamisen suhteen aina ehdoton nollatoleranssi.

Mikäli kohtaat vapun aikana epäasiallista käytöstä missä tahansa tapahtumassa, voit olla yhteydessä vapun 2023 häirintäyhdyshenkilöihimme Taruun ja/tai Paulaan, joiden puhelinnumerot löydät oheisesta kuvasta. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse hairinta@osakoweb.fi. Lisätietoa häirintäyhdyshenkilötoiminnasta löydät täältä.

Ollaan ennakkoluulottomia, kunnioitetaan toisiamme ja puututaan epäasialliseen käytökseen. Muistetaan juoda vettä, syödä ja nukkua tarpeeksi sekä huolehtia toisistamme – sillä tavalla vappu on kuin onkin opiskelijan parasta aikaa.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus