Päiväys

OSAKO muistuttaa: Kaikissa tapahtumissamme on nollatoleranssi häirinnälle

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Vappu on monelle opiskelijalle yhtä juhlaa, mutta ennen kaikkea sen(kin) on oltava turvallista aikaa aivan jokaiselle. Tahdomme muistuttaa, että OSAKOlla on tapahtumissaan härinnän ja kiusaamisen suhteen aina ehdoton nollatoleranssi.

Mikäli kohtaat vapun aikana epäasiallista käytöstä missä tahansa tapahtumassa, voit olla yhteydessä vapun 2023 häirintäyhdyshenkilöihimme Taruun ja/tai Paulaan, joiden puhelinnumerot löydät oheisesta kuvasta. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse hairinta@osakoweb.fi. Lisätietoa häirintäyhdyshenkilötoiminnasta löydät täältä.

Ollaan ennakkoluulottomia, kunnioitetaan toisiamme ja puututaan epäasialliseen käytökseen. Muistetaan juoda vettä, syödä ja nukkua tarpeeksi sekä huolehtia toisistamme – sillä tavalla vappu on kuin onkin opiskelijan parasta aikaa.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

OSAKOn jäsenenä pääset nyt leffaan kympillä!

OSAKOn jäsenet voivat tästedes shoppailla Sluupista itselleen leffalippuja elokuvateatteri Stariin huikean huokealla kymmenen euron kappalehinnalla. Lippuja myydään Sluupin aukioloaikoina ja ne käyvät mihin tahansa Starin elokuvanäytökseen. Voit ostaa etuhintaisen lipun,

Lue kirjoitus