Päiväys

Osako rekrytoi: yritysyhteistyö- ja projektikoordinaattori

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO on ammattikorkeakoulun opiskelijoiden lakisääteinen etu- ja palvelujärjestö. Edunvalvonnan lisäksi OSAKO tarjoaa monenlaisia palveluja opiskelijoille.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO on ammattikorkeakoulun opiskelijoiden lakisääteinen etu- ja palvelujärjestö. Edunvalvonnan lisäksi OSAKO tarjoaa monenlaisia palveluja opiskelijoille. Opiskelijakunnan toiminnasta vastaa palkkiollinen työhallitus ja palveluksessamme työskentelee pääsihteeri, viestinnän- ja kansainvälisten asioiden asiantuntija, kaksi kahvilatyöntekijää, sekä puolipäiväinen hanketyöntekijä. Haemme nyt joukkoomme

YRITYSYHTEISTYÖ- JA PROJEKTIKOORDINAATTORIA.

OSAKOn yritysyhteistyö- ja projektikoordinaattorina pääset luomaan uusia, vahvistamaan jo olemassa olevia yritysyhteistyösuhteita sekä avustamaan opiskelijakunnan hallitusta opiskelijoiden edunvalvontaan ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. OSAKO hakee joukkoonsa oma-aloitteista, reipasta tekijää ja hyvää tyyppiä, jonka työnkuvaan kuuluu yhteistyösopimusten neuvotteleminen opiskelijakunnalle, OSAKOn ja Oulun yliopiston ylioppilaskunnan yhteisen lukuvuoden avajaistapahtuman, Hurmoksen, sponsori- ja yhteistyösopimuksien neuvotteleminen ja laatiminen, sekä erilaisten paikallisten opiskelijaetujen neuvotteleminen opiskelijakunnan jäsenille. Hakijalta odotetaan myynti- ja markkinointihenkisyyttä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työnkuva sisältää opiskelijakunnan koulutuksen kehittämiseen ja opiskelijahyvinvoinnin edistämiseen liittyviä tehtäviä, kuten tuutori- ja järjestökoulutusten suunnittelemista ja toteuttamista sekä opiskelijakunnan vaalien toteuttamista. Tehtävän monipuolisen toimenkuvan takia lopulliseen työnkuvaan vaikuttaa myös valitun henkilön aiempi kokemus ja osaaminen.

Työhön kuuluu myös hallituksen ja esimiehen erikseen määrittelemiä työtehtäviä ja ne sisältävät asiakaspalvelua ja sidosryhmätyöskentelyä. Koordinaattori työskentelee yhteistyössä opiskelijakunnan hallituksen ja muiden työntekijöiden kanssa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen osaamista. Eduksi katsomme kokemuksen järjestötoiminnasta.

Työsuhde on määräaikainen kestäen 31.12.2022 saakka. Työn mahdollisesta jatkumisesta päätetään loppuoven 2022 aikana. Projektityöntekijän työaika on kolmekymmentäseitsemän ja puoli (37,5) tuntia viikossa ja palkkaus määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti (vaativuusluokka III). Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian. Pääsääntöisesti työaika on normaali toimistoaika, mutta tehtävä sisältää toisinaan myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääsääntöinen työn teon paikka on opiskelijakunnan toimisto Oamkin Linnanmaan kampuksella (Yliopistokatu 9, 90570 Oulu).

Hakuaika päättyy 26.1.2022. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen tapio.korhonen@oamk.fi tai osoitteeseen Oamkin opiskelijakunta, Yliopistokatu 9, 90570 Oulu.

Työhaastattelut hakemusten perusteella valituille hakijoille järjestetään viikoilla 4 ja 5 opiskelijakunnan toimistolla, puhelimitse tai esim. Teamsin/Zoomin välityksellä.

Lisätietoja tehtävistä antavat pääsihteeri Tapio Korhonen (tapio.korhonen(at)oamk.fi, 050 317 4933) ja hallituksen puheenjohtaja Hannu Halonen (hannu.halonen(at)oamk.fi, 050 317 4937). Lisätietoja opiskelijakunnan toiminnasta saa osoitteesta www.osakoweb.fi

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

SAMOKin Vuoden Opettaja -äänestys on käynnisstä!

Oamkilainen – tunnetko opettajan, jonka tunneilla hyödynnetään monipuolisia työskentelymenetelmiä? Tai onko opettajasi erityisesti onnistunut hybridiopetuksessa? Onko lehtorisi antanut sinulle tukea koko opintojakson ajan, jotta voit parhaiten menestyä opinnoissasi? Onko juuri

Lue kirjoitus

UniMoven ilmaiset liikuntaneuvonnat starttaavat

Tuntuuko liikunnan aloittaminen vaikealta, mutta kaipaisit lisää liikettä arkeesi? Korkeakouluopiskelijoille ja korkeakoulujen henkilökunnalle liikuntapalveluita tarjoava UniMove lisää palveluihinsa tänä keväänä myös liikuntaneuvonnat, joiden avulla sinäkin voit lisätä hyvinvointia arkeesi helpommin!

Lue kirjoitus

Ystäväperhehaku vuodelle 2023 on nyt auki!

Oululainen tai lähitienoolla asuva – kaipaatko elämääsi enemmän eksotiikkaa, mutta et tahtoisi lähteä sen perässä ihan kaukomaille saakka? Hae mukaan kansainvälisten opiskelijoiden ystäväperhetoimintaan ja nauti kansainvälisyydestä ja uusista ystävistä koti-Oulusta

Lue kirjoitus

Hyvinvointiviikko valtaa Oulun korkeakoulut ensi viikolla

Hyvinvointiviikko on täällä jälleen – ja tällä kertaa kenties suurempana kuin koskaan aiemmin! Niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin hyvinvointia tukeva Hyvinvointiviikko järjestetään viikolla 47 Linnanmaan ja Kontinkankaan kampuksilla. Pääjärjestäjinä toimivat hyvinvointihanke

Lue kirjoitus