Päiväys

Osako rekrytoi: yritysyhteistyö- ja projektikoordinaattori

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO on ammattikorkeakoulun opiskelijoiden lakisääteinen etu- ja palvelujärjestö. Edunvalvonnan lisäksi OSAKO tarjoaa monenlaisia palveluja opiskelijoille.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKO on ammattikorkeakoulun opiskelijoiden lakisääteinen etu- ja palvelujärjestö. Edunvalvonnan lisäksi OSAKO tarjoaa monenlaisia palveluja opiskelijoille. Opiskelijakunnan toiminnasta vastaa palkkiollinen työhallitus ja palveluksessamme työskentelee pääsihteeri, viestinnän- ja kansainvälisten asioiden asiantuntija, kaksi kahvilatyöntekijää, sekä puolipäiväinen hanketyöntekijä. Haemme nyt joukkoomme

YRITYSYHTEISTYÖ- JA PROJEKTIKOORDINAATTORIA.

OSAKOn yritysyhteistyö- ja projektikoordinaattorina pääset luomaan uusia, vahvistamaan jo olemassa olevia yritysyhteistyösuhteita sekä avustamaan opiskelijakunnan hallitusta opiskelijoiden edunvalvontaan ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. OSAKO hakee joukkoonsa oma-aloitteista, reipasta tekijää ja hyvää tyyppiä, jonka työnkuvaan kuuluu yhteistyösopimusten neuvotteleminen opiskelijakunnalle, OSAKOn ja Oulun yliopiston ylioppilaskunnan yhteisen lukuvuoden avajaistapahtuman, Hurmoksen, sponsori- ja yhteistyösopimuksien neuvotteleminen ja laatiminen, sekä erilaisten paikallisten opiskelijaetujen neuvotteleminen opiskelijakunnan jäsenille. Hakijalta odotetaan myynti- ja markkinointihenkisyyttä, sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työnkuva sisältää opiskelijakunnan koulutuksen kehittämiseen ja opiskelijahyvinvoinnin edistämiseen liittyviä tehtäviä, kuten tuutori- ja järjestökoulutusten suunnittelemista ja toteuttamista sekä opiskelijakunnan vaalien toteuttamista. Tehtävän monipuolisen toimenkuvan takia lopulliseen työnkuvaan vaikuttaa myös valitun henkilön aiempi kokemus ja osaaminen.

Työhön kuuluu myös hallituksen ja esimiehen erikseen määrittelemiä työtehtäviä ja ne sisältävät asiakaspalvelua ja sidosryhmätyöskentelyä. Koordinaattori työskentelee yhteistyössä opiskelijakunnan hallituksen ja muiden työntekijöiden kanssa. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen osaamista. Eduksi katsomme kokemuksen järjestötoiminnasta.

Työsuhde on määräaikainen kestäen 31.12.2022 saakka. Työn mahdollisesta jatkumisesta päätetään loppuoven 2022 aikana. Projektityöntekijän työaika on kolmekymmentäseitsemän ja puoli (37,5) tuntia viikossa ja palkkaus määräytyy ammattikorkeakoulujen opiskelijakuntien työehtosopimuksen mukaisesti (vaativuusluokka III). Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian. Pääsääntöisesti työaika on normaali toimistoaika, mutta tehtävä sisältää toisinaan myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pääsääntöinen työn teon paikka on opiskelijakunnan toimisto Oamkin Linnanmaan kampuksella (Yliopistokatu 9, 90570 Oulu).

Hakuaika päättyy 26.1.2022. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen tapio.korhonen@oamk.fi tai osoitteeseen Oamkin opiskelijakunta, Yliopistokatu 9, 90570 Oulu.

Työhaastattelut hakemusten perusteella valituille hakijoille järjestetään viikoilla 4 ja 5 opiskelijakunnan toimistolla, puhelimitse tai esim. Teamsin/Zoomin välityksellä.

Lisätietoja tehtävistä antavat pääsihteeri Tapio Korhonen (tapio.korhonen(at)oamk.fi, 050 317 4933) ja hallituksen puheenjohtaja Hannu Halonen (hannu.halonen(at)oamk.fi, 050 317 4937). Lisätietoja opiskelijakunnan toiminnasta saa osoitteesta www.osakoweb.fi

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus