Päiväys

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain juttusille aikojen puitteissa!

TOUKOKUU

Toukokuussa palvelemme vielä normaalisti, eli toimisto päivystää arkisin klo 10-15, Sluuppi keskiviikkoisin klo 11-13. Kampuskahvila Messi palvelee 31.5. saakka ja sulkeutuu sitten kokonaan kesäkuukausiksi!

KESÄKUU

Kesäkuussa toimisto on auki arkisin klo 10-14, pl. Juhannusviikko, jolloin suljettu kokonaan to-pe eli 21.-22.6. Sluuppi auki keskiviikkoisin klo 11-13.

HEINÄKUU

Heinäkuussa toimisto on auki arkisin klo 10-15 aina 10.7. saakka, sen jälkeen kokonaan suljettu loppukuun. Sluuppi on kokonaan suljettu.

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksylle 2024

Työharjoittelijaksi Suomen vaikuttavimpaan yritys-oppilaitosohjelmaan Työn Taitajiin? Työn Taitajat etsii työharjoittelijaa syksyksi 2024. Työharjoittelija tulee Oulun kaupungille sekä BusinessOulun että sivistys- ja kulttuuripalveluiden palvelukseen. Työn Taitajat on BusinessOulun ja Sivistys- ja

Lue kirjoitus

OSAKOn palveluiden kesäaukioloajat 2024

Muutaman viikon päästä kalenteri kiepsahtaa jo kesäkuun puolelle, ja se tarkoittaa myös meillä OSAKOlla palveluiden siirtymistä kesäaukioloaikoihin. Tästä jutusta löydät kesän aukioloaikamme näppärästi – tervetuloa asioimaan tai vaikka ihan vain

Lue kirjoitus