Päiväys

OSAKOn tuutorihaku on nyt auki! Hae 29.2. mennessä

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Helmikuu on täällä, ja niin on myös OSAKOn tuutorihaku! Tänä vuonna hakuaikaa on koko kuukauden verran eli 1.-29.2.2024. Haemme tuutoreita lukuvuodelle 2024-2025.

OSAKOn tuutorina pääset toimimaan uusien opiskelijoiden vertaisohjaajana, auttavana kätenä ja lohduttavana olkapäänä – ja kaikkea tätä tasapainottaa tietenkin hauskanpito, verkostoituminen, uudet tuttavuudet sekä opintopisteet. Kyseessä on siis monipuolinen ja hyödyllinen oppimiskokemus, jolla teet lukuvuodestasi varmasti hippusen ikimuistoisemman.

Haemme tuutoreita niin suomenkielisille kuin kv-puolenkin opiskelijoille. Voit hakea samanaikaisesti sekä vertaistuutoriksi että kv-tuutoriksi tai valita vain jomman kumman. Haemme tässä haussa myös jatkavia eli kokemustuutoreita.

Lue lisää tuutoroinnista ja hae mukaan täältä. Tuutorointia koskevissa kysymyksissä sinua auttavat OSAKOn hallituksen tuutorivastaava Valtteri Martin (valtteri.martin@oamk.fi) ja/tai kv-vastaava Heikki Vihma (heikki.vihma@oamk.fi).

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

OSAKOn jäsenenä pääset nyt leffaan kympillä!

OSAKOn jäsenet voivat tästedes shoppailla Sluupista itselleen leffalippuja elokuvateatteri Stariin huikean huokealla kymmenen euron kappalehinnalla. Lippuja myydään Sluupin aukioloaikoina ja ne käyvät mihin tahansa Starin elokuvanäytökseen. Voit ostaa etuhintaisen lipun,

Lue kirjoitus