Päiväys

Pelasitko Korona-aikana online-pelejä? Vastaa opiskelijoidemme opinnäytetyökyselyyn

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Välitämme pyynnöstä oheisen opinnäytetyökyselyn. Linkki kyselyyn tekstin lopussa.

”PELAATKO ONLINE-PELEJÄ? OSALLISTU OPINNÄYTETYÖHÖMME VASTAAMALLA KYSELYYMME!

Teemme opinnäytetyötä online-pelaamisen vaikutuksista nuorten aikuisten mielenterveyteen korona-aikana. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää online-pelaamisen vaikutuksista mielenterveyteen koronan aiheuttamisen eristyksen aikana. Tutkimuksemme näkökulma keskittyy erityisesti positiivisiin vaikutuksiin. Kutsumme siis kaikki 18–30-vuotiaat, online-pelejä pelaavat henkilöt vastaamaan kyselyymme! Kyselyyn vastaamiseen kannattaa varata noin 15 minuuttia. Osallistumisesi on vapaaehtoista ja luottamuksellista. Tutkimuksessa ei kerätä henkilötietoja, ja aineiston julkaisussa ei ole mahdollista tunnistaa yksittäisiä henkilöitä. Kyselyyn vastaaminen katsotaan tietoiseksi suostumukseksi osallistua tutkimukseen.

Vastaamalla mahdollistat opinnäytetyömme toteutuksen ja autat kartoittamaan online-pelaamisen vaikutuksia mielen hyvinvoinnille. Kyselyyn vastaamiseen on aikaa päivään 30.10.2023 asti. Kiitos etukäteen osallistumisestasi!

Katri Tuunainen ja Meri Kallio, TEH20KM”

KLIKKAA TÄSTÄ KYSELYYN

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Hyvinvointiviikkoa vietetään jälleen 20.-24.11.

OSAKOn, OYYn, Oulun ammattikorkeakoulun sekä Oulun yliopiston yhteinen Hyvinvointiviikko saapuu jälleen piristämään harmaata marraskuuta 20.-24.11.2023! Nimensä mukaisesti viikko on omistettu erilaisille hyvinvointiaiheisille tapahtumille ja aktiviteeteille, joita tullaan kokemaan niin Linnanmaan

Lue kirjoitus