Päiväys

Plan Suomi rekrytoi lapsen oikeuksien lähettiläitä, työ sopii hyvin opiskelun oheen

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OSAKO välittää pyynnöstä seuraavan työnhakuilmoituksen:

”Kiinnostaisiko sinua osa-aikatyö lapsen oikeuksien, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon parissa?

Plan International Suomi rekrytoi lapsen oikeuksien lähettiläitä pääkapunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun. Lapsen oikeuksien lähettiläs vierailee kouluissa ja nuorisotiloissa ohjaamassa toiminnallisia työpajoja YK:n lapsen oikeuksien sopimuksesta, kestävän kehityksen teemoista ja tasa-arvosta.

Lähettilästunnit pidetään pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta myös englanninkielisille sekä ruotsinkielisille tunneille on kysyntää. Erityisesti pääkaupunkiseudulle ja Turkuun etsimme lähettiläitä, jotka voivat pitää tunteja myös ruotsiksi. Lähettiläiden koulutus on suomeksi.

Hakijoita pyydämme jättämään vapaamuotoisen hakemuskirjeen (max. 1 sivu) sekä CV:n 25.5. mennessä.

Työpaikkailmoituksen ja lisää tietoa Planista löydät täältä.

Lisätietoja voit kysyä myös lähettilästyön koordinaattorilta Ronja Karkiselta: ronja.karkinen@plan.fi tai puhelimitse 050-5173214.”

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

VAPPUVIIKKO 2024

Onko kansa valmis? OSAKOn, Oamkin opiskelijajärjestöjen ja O’Diakon yhdessä puuhaama vappu tulee jälleen, ja se on oleva tänäkin vuonna L-E-G-E-N-D-A-A-R-I-N-E-N! Tänä vuonna juhlia todellakin piisaa, sillä pöhinä päräytetään käyntiin maanantaina

Lue kirjoitus

Opiskelijoiden mielenterveysviikko 2024

Opiskelijoiden mielenterveysviikko on Nyyti Ry:n koordinoima, opiskelijoiden hyvinvointiin keskittyvä valtakunnallinen kampanjaviikko, joka järjestetään ympäri Suomen viikolla 15 eli 8.-14.4. Kampanjaviikon teemana on tänä vuonna yhdenvertaisuus ja sosiaalinen saavutettavuus. Lisätietoa mielenterveysviikosta

Lue kirjoitus