Päiväys

Plan Suomi rekrytoi lapsen oikeuksien lähettiläitä, työ sopii hyvin opiskelun oheen

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

OSAKO välittää pyynnöstä seuraavan työnhakuilmoituksen:

”Kiinnostaisiko sinua osa-aikatyö lapsen oikeuksien, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon parissa?

Plan International Suomi rekrytoi lapsen oikeuksien lähettiläitä pääkapunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun. Lapsen oikeuksien lähettiläs vierailee kouluissa ja nuorisotiloissa ohjaamassa toiminnallisia työpajoja YK:n lapsen oikeuksien sopimuksesta, kestävän kehityksen teemoista ja tasa-arvosta.

Lähettilästunnit pidetään pääsääntöisesti suomen kielellä, mutta myös englanninkielisille sekä ruotsinkielisille tunneille on kysyntää. Erityisesti pääkaupunkiseudulle ja Turkuun etsimme lähettiläitä, jotka voivat pitää tunteja myös ruotsiksi. Lähettiläiden koulutus on suomeksi.

Hakijoita pyydämme jättämään vapaamuotoisen hakemuskirjeen (max. 1 sivu) sekä CV:n 25.5. mennessä.

Työpaikkailmoituksen ja lisää tietoa Planista löydät täältä.

Lisätietoja voit kysyä myös lähettilästyön koordinaattorilta Ronja Karkiselta: ronja.karkinen@plan.fi tai puhelimitse 050-5173214.”

Jaa internetissä

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Email

Lisää juttuja

Hyvinvointiviikkoa vietetään jälleen 20.-24.11.

OSAKOn, OYYn, Oulun ammattikorkeakoulun sekä Oulun yliopiston yhteinen Hyvinvointiviikko saapuu jälleen piristämään harmaata marraskuuta 20.-24.11.2023! Nimensä mukaisesti viikko on omistettu erilaisille hyvinvointiaiheisille tapahtumille ja aktiviteeteille, joita tullaan kokemaan niin Linnanmaan

Lue kirjoitus